Spor
  • 2.10.2005 02:07

KONYA'DA FENER'İ TAŞLADILAR!..

Hakem, Anelka'nın pozisyonunda nasıl gol kararı verdi, anlamadım. Ben değil, 70 milyon da anlamayacak. Herkes golün elle atıldığını gördü, Özgüç Türkalp görmedi. Türk futboluna kara bir leke daha eklendi.

KONYASPOR Başkanı Ahmet Şan, Özgüç Türkalp'in skandal bir yönetim gösterdiğini ve 3 puanlarının gasp edildiğini söyledi. Şan, "İlk yarıyı başarılı bir oyun sonrası önde bitirdik. 70. dakikaya kadar oyunun hakimiydik ve rakibimize pozisyon vermedik. Hakem, Anelka'nın pozisyonunda nasıl gol kararı verdi, anlamadım. Ben değil, 70 milyon da anlamayacak. Telefonuma bir sürü mesaj geldi. Herkes golün elle atıldığını gördü, Özgüç Türkalp görmedi. Türk futboluna kara bir leke daha eklendi. Bu olayın mimarlarını tebrik ediyoruz. Bu maçta yaşananlar, önümüzdeki haftalara da yansıyacak. Cezalı oyuncularımız var. Canımız çok yandı" diye isyan etti.

Emeğimize yazık

Kırmızı kart gören ve Konyaspor'un ilk golünü atan Ceyhun, maç sonrası Özgüç Türkalp'in, verdiği skandal kararla maçın gidişatını değiştirdiğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Hakeme, küfür etmedim. Sadece 'Maçın içine ettiniz, bu ne terbiyesizlik' dedim. Anelka'nın attığı gol için söylenecek bir şey yok. Herşey ortada. Herkes pozisyonu gördü. Emeğimize yazık" diye konuştu.

Konyasporlu Erhan Albayrak da hakem Özgüç Türkalp'e ateş püskürdü. Erhan, Türk hakemlerinin neden Avrupa'ya gitmediğini herkes gördü. Elle atılan golden sonra oyundan koptuk. Türkalp, rahat rahat evine gitsin" dedi.

Fener’i taşladılar

KONYA Atatürk Stadı'nda maç sonunda, soyunma odaları koridorunda büyük karmaşa yaşandı. Tepkilerini hakem Özgüç Türkalp'e iletmek isteyen Konyasporlu futbolcular, kendilerini sakinleştirmek için araya giren Fenerbahçeli oyuncularla itişti. Futbolcularının arkasından gelen Aykut Kocaman, oyuncularına sert bir şekilde bağırarak soyunma odasına gitmelerini söyledi. Saha dışındaki öfkeli Konyaspor taraftarları da Fenerbahçe soyunma odasının dışarı bakan pencerelerini attıkları taşlarla kırdı. Sarı lacivertliler, kırılan camları kağıtlarla örtmeye çalıştı.

İçim sarı lacivert

TBMM
Tören Salonu'nda düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonuna katılan Genel Kurmay Başkanı Org.Hilmi Özkök, ‘Sporda yaşanan doping olayları bizi çok sarstı ve üzdü. Umarım bundan ders alınır’ dedi. Özkök, şöyle devam etti "Atatürk'ün güzel bir sözü var. Sporcunun da ahlaklı olması lazım." Resepsiyona katılan Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Yaşar Büyükanıt ise statlardaki şiddet ve kötü tezahürat ile ilgili olarak, ’Bir futbolcu 30 bin kişiden küfür yerse nasıl oynasın’ dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili İnci Özdemir, arasında ise ilginç bir futbol sohbeti geçti. Büyükanıt, Özdemir'in siyah beyaz kıyafetini Genelkurmay Başkanı Özkök'e gösterdi. Özdemir, bunun üzerine, "Siyah beyaz görüntü yanıltmasın. İçimin sarı lacivert olduğundan emin olabilirsiniz" dedi. 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:00

İLGİLİ HABERLER