Spor
  • 16.4.2021 19:57

Konyaspor ile Kayserispor puanları paylaştı

Süper Lig'in 35. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile Hes Kablo Kayserispor karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Süper Lig 'in 35. haftasında İttifak Holding Konyaspor , Hes Kablo Kayserispor'u konuk etti.

Düşük tempoda geçen ilk yarıda iki takımda pozisyon bulmakta zorlanırken mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarı, ilk 45 dakikaya oranla daha tempolu ve pozisyonlu geçti. Ancak iki takım da girdiği pozisyonlarda rakip kalecileri geçemeyince mücadele başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla İttifak Holding Konyaspor puanını 41 yaparken düşme hattında haftaya başlayan Hes Kablo Kayserispor, puanını 34'e yükseltti.

Maçtan dakikalar

Dakika 1: Maçta ilk düdük çaldı.

Dakika 4: Konyaspor'da Zymer Bytyqi'in ceza sahası dışından vurduğu sert şutta kaleci topu kornere gönderdi.

Dakika 19: Konyaspor'da sol taraftan yapılan ortaya iyi yükselen Jevtovic'in kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı. Pozisyon sonrası Jevtovic itildiği gerekçesiyle penaltı bekledi.

Dakika 45: Konyaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde topla buluşan Milosevic'in vuruşunda kaleci Doğan gole izin vermedi.

Dakika 45+1: Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi

Güncellenme Tarihi : 16.4.2021 18:59

İLGİLİ HABERLER