Spor
  • 30.6.2010 15:51

KONYASPOR'A AVUSTRALYA'DAN KALECİ

KONYA - Yeşil-beyazlılar, sezonun ilk çalışmasını Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenmana, Konyaspor'un yeni transferleri de katıldı.
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, öncelikli amaçlarının Süper Lig'e yakışan bir takım oluşturmak olduğunu, bunun da önemli bir kısmını başardıklarını söyledi.
Süper Lig'de kalıcı olabilmek için çalıştıklarını ifade eden Karapınar, şunları kaydetti:
''Önemli transferler yaptık. Çok önemli 4-5 oyuncuyu daha kadromuza katacağız. Hafta sonuna kadar bu transferleri bitirme çabası içindeyiz. Kaleci arayışlarımız sonuçlandı. Avustralya liginden kaleci Danny Vukovic ile anlaştık. Kalecimiz, akşam uçağıyla İstanbul'dan Konya'ya gelerek yarın takımla birlikte antrenmanlara katılacak.''
Karapınar, Da Silva'nın bu sezon takımda yer almayacağını da sözlerine ekledi.

-TEKNİK DİREKTÖR ZİYA DOĞAN-

Teknik direktör Ziya Doğan da 11 yeni oyuncunun takıma katıldığını, bir yandan da transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, en kısa süre içerisinde transferi sonlandırmak istediklerini söyledi.
Yeni transferlerin kaynaşmasının ve takım oluşturmanın çok zor olduğunu ifade eden Doğan, ancak bunu başarabilecek beceride olduklarını belirtti.
Konyaspor'un çok önemli bir camia olduğunu vurgulayan Doğan, ''Ligde öncelikle kalıcı olmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yıllarda ise büyüklerle kafa kafaya oynayacak bir takım oluşturmayı arzuluyoruz. Ama ilk etapta, düşme korkusu yaşamadan bir lig geçirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:21

İLGİLİ HABERLER