Asayiş
  • 16.5.2013 12:28

Köpekten kaçan çocuk otobüsün altında kaldı!..

KOCAELİ'nin Karamürsel İlçesinde geçen Pazar günü kendisini kovalayan köpekten kaçarken D-100 karayolunda bir otobüsün çarpması sonucu ağır yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden 13 yaşındaki Bayram Varol'un güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel Müjgan Calp İlköğretim Okulu'nda okuyan, aynı zamanda Karamürsel Güreş İhtisas Kullübü'nün de sporcusu olan Bayram Varol, görgü tanıkları ve kamera kayıtlarına göre antrenmandan çıktıktan sonra 17.00 sıralarında evine giderken, onu bir kurt köpeği kovaladı. Cadde kenarındaki bir esnafa ait olduğu belirtilen, üzerine gelen köpeği görünce geri geri kaçmaya başlayan Varol, bir anda D-100 Karayolu'na çıkınca, yoldan geçmekte olan bir servis otobüsü çarptı. Çarmanın şiddetiyle yaklaşık 10 metre uzağa fırlayan çocuk, kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla önce Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır alması nedeniyle ambulans helikopterle Derince Araştırma Hastanesi'ne sevkedilen Bayram Varol kurtarılamadı.

Talihsiz gencin cenazesi ailesi tarafından toprağa verilirken, bu olayın saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına kaydedildiği ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde Bayram Varol yürürken, yol kenarındaki işyerinin önünde duran Alman kurdu bir anda ona yöneliyor. Köpeğin üzerine gelmesi üzerine korkan Bayram Varol kaçarken farkında olmadan yola çıkınca otobüs ona çarpıyor.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER