Asayiş
  • 18.8.2009 10:17

KOPUP CAMDAN GİREN KOLLA 60 KİLOMETRE

Adana'dan bir iş için İstanbul'a gelen 25 yaşındaki Ertuğrul Yavuz, Mehmet Avcı, Mustafa Özcan ve Cumali Tabak, önceki akşam geri dönmek üzere yola çıktı.

ARACI İNCELEDİLER VE...

Ancak saat 22. 00 sıralarında TEM Otoyolu Sapanca mevkisinde, Ertuğrul Yavuz'un kullandığı otomobil, karanlıkta ne olduğunu fark edemedikleri bir cisme çarptı. Çarpmanın etkisiyle kırılan aracın ön camından da içeriye bir parça düştü. Paniğe kapılan ve büyük korku yaşayan 4 arkadaş, hiç durmadan yollarına devam etti. Bu şekilde 60 kilometre giden 4 arkadaş, daha sonra sakinleşince otomobili kenara çekip içini incelediler ve ön koltuğun altında bir insan kolu gördüler.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ

Dehşete kapılan ve bir insana çarptıklarını anlayan 4 arkadaş, daha sonra 115 Polis İmdat Hattını arayarak durumu bildirdi ve bulundukları yeri tarif etti. Kısa süre sonra otomobilin bulunduğu yere giden polisler, içinde kopuk bir kol görünce gözlerine inanamadı. Kazanın olduğu yere de giden polisler, aracın çarptığı kişinin cesedini buldu. Yapılan incelemede üzerinde kimliğiyle ilgili hiçbir belge bulunamayan ceset, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan 4 arkadaş ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER