Gündem
  • 20.4.2017 10:20

Koray Aydın: MHP baba ocağımız, B planımız yok

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve MHP Genel Başkan adaylarından Koray Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi bizim baba ocağımız, ana kucağımızdır. Benim ve arkadaşlarımın, B planı yoktur" dedi.

Kongre tartışmaları sırasında MHP Genel Başkan adayları arasında adı geçen eski Bakan Koray Aydın da yeni parti hazırlıklarına karşı çıkarak, "MHP baba ocağımız" sözleriyle partide kalacağı sinyalini verdi.

Aydın, hayır oylarının güçlü sesinin milliyetçilerden geldiğini, mağlubiyetin faturasını yetki sahiplerinin ödemesi gerektiğini kaydetti. Aydın, yazılı açıklamasında şunları dile getirdi.

"Milliyetçi-ülkücü camiayı geri dönülmez bir yola sürükleyenler, bu yolda yalnız kalmışlardır. Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir anlayışını hiçe sayanlar, eloğlunu el üstünde tutarken, ülküdaşına itibar etmeyenler büyük bir mağlubiyetin de muhatabıdır. Bu mağlubiyetin faturasını yine yetki sahipleri üstlenmelidir.

Referandum sürecinin ilk gününden itibaren dile getirdiğim gibi, ülküdaşlık hukukumuz evet-hayır tartışmalarına terkedilemeyecek kadar kutsaldır. Birlik olma bilincindeki rahmeti gözetmeli ve ayrılıktaki azaptan korkmalıyız. Bu sebeple, hiç kimse referandum sonuçlarından pay çıkararak, yörük sırtında kurban kesmeye kalkmasın.

"MHP BİZİM BABA OCAĞIMIZ, ANA KUCAĞIMIZDIR"

Bir an bile tereddüt etmeden yeniden dile getiriyorum, Milliyetçi Hareket Partisi bizim baba ocağımız, ana kucağımızdır. Benim ve arkadaşlarımın, B planı yoktur. MHP zemininde siyaset yapmak günden güne zorlaşsa da, bu siyasi zemini yakalama sorumluluğu yine bizlerin omuzlarındadır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey hiçbirimize kolay bir başarı vadetmemiştir. Biz ülkücü Türk milliyetçileri olarak bu hüsran tablosu içerisinde rahat olanları rahatsız etmeye devam edeceğiz. MHP tüm asaleti ve kudretiyle mazisi derin ve köklü gönül sarayımızdır. Dirilişimiz muhakkak ki köklerimizdedir. Unutmayalım, eski Dolmabahçe, yeni gecekondudan evladır...”

Güncellenme Tarihi : 20.4.2017 10:21

İLGİLİ HABERLER