Spor
  • 29.3.2009 17:23

KORKMAZ AYKUT'UN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ!..

Korkmaz'ın gelişiyle birlikte takımda 2. kaleci olarak Orkun Usak'ın görev almaya başladığı gözlenirken, Aykut'un ise 3. kaleci olarak düşünülmesi dikkati çekiyor.

Michael Skibbe döneminde uzun süre sakatlıklarla boğuşan Orkun, sağlam olduğu dönemlerde dahi kadroya giremezken, sarı-kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen file bekçisi, Galatasaray'da bu sezon sadece Malatyaspor ve Sivasspor ile oynanan 2 karşılaşmada Aykut'un yedeği olarak sahaya çıkabilmişti. Skibbe yönetimindeki Galatasaray'da, bu sezon 3 maçta sahada yedek de olsa yer alabilen Orkun Usak, Bülent Korkmaz'ın gelişinden 1 hafta sonra maç kadrosunun değişmez ismi oldu.

BURSASPOR MAÇIYLA BİRLİKTE DEĞİŞİM BAŞLADI
Korkmaz, göreve başlamasının hemen ardından sahaya çıktığı Bordeaux ve Konyaspor maçlarında kadroda yedek kaleci olarak Aykut Erçetin'e yer verdi.

2006-07 sezonunda Kayseri Erciyesspor'un başında yer alan Bülent Korkmaz, o dönemde takımının kalesini koruyan ve başarılı maçlar çıkaran Orkun'a, Bursaspor maçıyla birlikte Aykut Erçetin'in yerine yer vermeye başladı. Bursaspor, Trabzonspor ve Eskişehirspor maçlarında maç kadrosunda yer alan Orkun, Hamburg ile yapılan 2 UEFA Kupası maçında da maç kadrosuna girdi. Aykut ise 5 maçtır kadroyu unuttu.

AYKUT 9 MAÇTA 810 DAKİKA OYNADI
Bülent Korkmaz'ın son 5 karşılaşmada kadroya almadığı Aykut, bu sezon Lig (1), Avrupa Kupası (2) ve Fortis Türkiye Kupası'nda (6) olmak üzere toplam 9 maçta oynadı.
9 maçın tümünde ilk 11'de sahaya çıkan Aykut Erçetin, hepsinde de 90 dakika sahada kalarak 810 dakika oynama süresi elde etti. Orkun Usak ise hiçbir maçta henüz kaleye geçemedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:42

İLGİLİ HABERLER