Spor
  • 29.11.2011 00:30

KORKMAZ:SON 10-15 DAKİKA PANİKLEDİK

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta kapanış maçında Bursaspor'u 3-1 yenen Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, son 10-15 dakika paniklediklerini ancak kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Kardemir D.Ç Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçta sakatlanarak çıkan Bursaspor oyuncusu Serdar Aziz'e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Benim çok beğendiğim, takdir ettiğim oyuncu. Sakatlanıp çıkması beni üzdü" dedi.
Korkmaz, maçla ilgili olarak ise şunları söyledi,
"Takım halinde oynamamız, takım halinde defans yapıp kaptığımız toplarla hücuma çıkmamız, hafta boyunca çalıştığımız taktik disiplindi. Topun genelde Bursaspor'da olması ama oyunun setini bizim oynamamız ve topu kapıp hücuma çıkmamız önemliydi."
Son 10-15 dakika paniklediklerini de anlatan Korkmaz, "Takım halinde oynarsak maç alırız. Oyuncularımıza da söyledik. Tebrik ediyorum. Son 10-15 dakikaya gelince galibiyetin verdiği stres ve baskı takımın geriye yaslanmasına neden oldu. İstemediğimiz bir şey ama futbolda olağan şeyler. Paniklememiz bizi biraz oyun olarak disiplinden uzaklaştırdı ama 3. gol rahatlattı. Önemli olan 3 puanı almaktı. Hayırlı olsun ama daha bu başlangıç. Önümüzde çok yol var. Takım halinde mücadeleye devam etmemiz lazım.
Ancak böyle maç alırız" ifadesinde bulundu.
Karabükspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Çakır da keyifli maç izletemediklerini ancak kendileri için üç puanı aldıkları için mutluk olduklarını söyleyerek, "Bu maçta bizim için üç puan çok önemliydi. Karabükspor şuan layık olduğu yerde değil. Bursa maçında takım gibi oynayarak 3 puanı aldık" dedi. Kaleci Orkun Uşak, Bursaspor maçını unutup Antalyaspor maçından nasıl puan alacaklarının hesabını yapmaya başladıklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:52

İLGİLİ HABERLER