Asayiş
  • 25.1.2014 11:37

Korkunç ölümde cani kocaya ’’cinler emir vermiş’’

Veysi T. isimli şahıs, uçlarını açtığı üçlü prizin kablolarını eşinin başına tuttu. Akıma kapılan Mübarek T. isimli kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Veysi T., polis ekiplerini arayarak karısını öldürdüğünü bildirmesinin üzerine olay yerine gelen ekipler, zanlıyı, ölen kadının yanı başında buldu. Veysi T., polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü.

“CİNLER EŞİMİ ÖLDÜRMEMİ SÖYLEDİ”

Veysi T.’nin, yapılan sorgusunda, “Eşimle hiçbir problemiz yoktu. 4 yaşında bir kızımız var. Eşim bir gün önce doğum yaptı. Doğum yaptığı için yorgundu o uyuduktan sonra cinler benim yanıma gelip eşimi öldürmemi söyledi. Ben çok direndim ama onlar bana öldür dedi. Bende evde bulunan üçlünün başını keserek fişi prize taktım. Kestiğim uçtaki çıplak uçları da eşimin şakaklarına dayayarak elektrik verdim. Daha sonra ölünce sizi aradım” diye ifade verdiği öğrenildi.

Zanlı Veysi T., sorgusunun tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“KIZIM BİR KOMPLOYA KURBAN GİTTİ”

Mübarek T.’nin babası Hamit Saz, kızının bir komploya kurban gittiğini öne sürdü. Hamit Saz, “Kızım bir komploya kurban gitti. Birinin tek yapabileceği bir iş değil. Benim çocuklarımın hepsi okumuş tahsil görmüş insanlar. Onların içine intikam duygusu yerleştirdiler. Taziyemiz bittikten sonra olayı daha kapsamlı bir şekilde yetkili mercilere bildireceğiz. Avukat tuttuk. Kızımın kocası deli numarası yapıyor ki ceza almasın. Kızımın öldüğünü bana yabancılar söyledi. Damadım kardeşi ile altlı üstlü oturuyor. Bu olay yaşandıktan sonra kızımın yanında sadece eşi varmış. Ailenin bütün fertleri bir anda yok oldu. Kızım yeni doğum yapmıştı. Yeni doğan bebeği yurda verilmiş. Ben torunumu alacağım ona bakabilirim” dedi.

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:12

İLGİLİ HABERLER