Dünya
  • 5.4.2020 23:51

Korkunç rapor!.. 2 milyon 200 bin Amerikalı ceset torbasına konacak

Bush’un fazla önemsemediği Koronavirüs ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.. Koronavirüs salgını 2.2 milyon Amerikalıyı öldürebilir..

Amerikan kamuoyunda Trump’a karşı büyük bir tepki oluştu. Korona virüsle ilgili mücadelenin başına damadını getirmesi, damadının hiçbir sağlık bilgisinin olmaması ve kendisinin bu konudaki rahatlığı medyada büyük tepkiye neden oldu:
London'daki Imperial College’ne bağlı bir grup epidemiyolog, ( Epidemiyoloji, toplumdaki hastalık, kaza ve sağlıkla ilgili durumların dağılımını, görülme sıklıklarını ve bunları etkileyen belirteçleri inceleyen bir tıp bilimi dalıdır.)  Beyaz Saray Koronavirüs görev gücüne, bir rapor verdi.
Raporda Koronavirüsün yayılması konusunda korkunç projeksiyonlar yer aldı.Raporda bu virüs 1918 yılında 50 milyon kişiyi öldüren grip salgınına benzetildi.

Modellemelerine dayanarak, hastalığın yayılmasını durdurmak için hiçbir şey yapılmazsa, haftalar içinde ABD nüfusunun% 81'ini enfekte edeceğini hesapladılar. Virüs ülkeyi tahrip edecek, sağlık sistemini temizleyecek. (Şu anda bile battı)

Virüs 2.2 milyon Amerikalıyı ceset torbalarına koyacak.
Tüyler ürpertici raporun hangi noktada Donald Trump'a sunulduğunu bilmiyoruz. Bildiğimiz şey aynı gün Atlanta ofisleri, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) bu raporu aldı.
Trump’ın basın toplantısında rahatlığı ve vurdumduymazlığı henüz bu raporu incelemediğini gösterdi.
Açıklamaları tamamen konudan ve konunun ciddiyetinden uzaktı:
Becerikli bir muhabir, Trump yönetiminin ülkede Koronavirüsün nasıl ilerleyeceğine dair son tahmini veya planlaması olup olmadığını sordu.
Trump’ın buna cevabı kısa ve net oldu; “Tahminimiz yok, çünkü ne virüsü ne de ne olacağını bilmiyoruz.”
Bu belki de ABD Başkanının en doğru sözüydü. Çünkü Amerika şu ana kadar bilmediği bir düşmana karşı kör yürüdü. Önünü dahi görmedi. Görmediği için morglar cesetlerle doldu.

Trump'ın cevabı, koronavirüs krizini ele geçirmesinin son üç ayındaki birkaç samimi andan biriydi. Bilmedikleri doğruydu. Gerçek anlamda kör yürüyorlardı.
Trump’ın var dediği testler kusurlu, vantilatörler ile kullanılmayacak kadar arızalıydı. Maske takmam demesi de bütün bunların üzerine tüy dikti.
Bütün bunların üzerine sağlık sistemi çökünce, ölümler adeta fırladı.
Daha şimdiden 300.000 ölümle atlatılsa kendilerini başarılı görecek bir Amerikan yönetimi var.
Imperial’ın raporunda yer alan 2,2 milyon Amerikalının ölümü bilgisi bakalım Trump’un aklını başına getirmeye yetebilecek mi?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 5.4.2020 23:18

İLGİLİ HABERLER