Spor
  • 2.4.2021 09:46

Korona Terim'in bütün hesaplarını bozdu

Galatasaray'da Fatih Terim'in 11 sıkıntısı

Luyindama, Marcao, Yedlin cezalı, Kerem sakatlandı, Türk Milli Takımı'ndan dönen 2 yıldızın testi pozitif çıktı, diğer milliler de yorgun... Fatih hoca, yarınki Hatayspor deplasmanında sahaya süreceği 11'i kara kara düşünüyor.

Şampiyonluk yarışından geri kalmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, Hatay deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanırken, üst üste gelen olumsuz haberler Florya'da can sıkıyor... Zorlu viraj öncesi Luyindama, Marcao ve Yedlin kart cezalısı. İdmanda sakatlanan Kerem de kadroda yer almayacak. Türk Milli Takımı'na giden iki yıldızın da koronavirüs testleri pozitif çıkınca, eksiklere yenileri eklendi.

Üstelik milli takımlarına giden oyuncuların da geriye yorgun dönmeleri, teknik patron Fatih Terim'i kara kara düşündürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, eldeki en iyi 11'i sahaya sürmek için kurmayları ve sağlık ekibiyle bir araya gelerek karar verecek. Terim'in aklındaki ana plan, ileride Falcao, kanatlarda Arda ve Oğulcan, forvet arkasında Emre Akbaba, orta sahada Gedson Fernandes ile Etebo'yu oynatmak.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2021 09:48

İLGİLİ HABERLER