Sağlık
  • 26.11.2020 13:36

Koronavirüs bebekten nineye bütün Karabulut ailesini yok etti

 Türkiye o aileye ağlıyor! Buket Karabulut'un karnındaki bebek de hayatını kaybetti...

Coron virüs salgınından son dakika haberleri geliyor... Koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de can almaya devam ediyor. Dün Mersin'den gelen haber ise tam anlamıyla yürek dağladı. Adeta bir korona katliamı olarak adlandırılan olayda biri bebek olmak üzere koca bir aile yok oldu. Vefat eden vatandaşlarımızın ardından ailesinden kimse hayatta kalmayan genç kadın ise şaşkın. Karnındaki bebek dahil kimsesi kalmayan Buket Karabulut'tan gelen son dakika haberi Türkiye'yi üzdü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir hafta içinde eşi ve kayınvalidesi ile görümcesini koronavirüs nedeniyle kaybeden 7 aylık hamile 32 yaşındaki Buket Karabulut bebeğini de kaybetti. Türkiye'yi kahreden ve adeta bir koronavirüs katliamı olan olayla ilgili çarpıcı ayrıtınlar ortaya çıktı. İşte Türkiye'de tırmanışa geçen ve yeni tedbirlerin halen düşüşü sağlamadığı koronavirüs salgınında Mersin'den gelen çarpıcı haber ve son durum...

KORONA KATLİAMI! AİLESİNDEN KİMSE KALMADI

Mersin'ni Tarsus ilçsinde yaşayan iş insanı Murat Karabulut (37), bazı belirtiler sonrasında rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve koronavirüs testi pozitif çıkan Karabulut'un annesi Fadime Karabulut ve kız kardeşi Selda Karabulut'a da test yapıldı. Koronavirüs testleri pozitif çıkan anne-kız da son sağlık durumları ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE EŞİNİ KAYBETTİ

Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altında ve müşahade altında tutulan Murat Karabulut koronavirüse yenik düşerek 8 gün önce hayatını kaybetti. Karabulut'tan gelen son dakika haberi koronavirüsün yayıldığı ailede adeta yıkıma neden olurken diğer yandan aile bireyleri kovid savaşlarını vermeye devam etti.

OĞLUNDAN 2 GÜN SONRA ANNE VEFAT ETTİ

Mersin'de Şehir Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören anne Fadime Karabulut da bu sırada yavaş yavaş koronavirüse teslim oldu. oğlu Murat Karabulut'un ardından Fadime Karabulut'tan da üzücü son dakika haberi geldi. Anne Karabulut evladından 2 gün sonra yaşama veda etti.

KIZI DA AYNI GÜN VEFAT ETTİ!

Sivaslılar Derneği'nde yönetici olan Selda Karabulut ise dün aynı hastanede hayatını kaybetti. Anne, oğlu ve kızı, aynı mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 26.11.2020 13:38

İLGİLİ HABERLER