Gündem
  • 25.3.2020 16:26

Koronavirüs rezili provokatör doktor yakalandı

Koronavirüs provokasyonuna imza atmıştı! O doktor yakalanıp karantinaya alındı

Sosyal medya hesabından koronavirüs provokasyonu yapan Dağıstan Ayan isimli doktor önce gözaltına sonra karantinaya alındı.

Dağıstan Ayan ile ilgili görsel sonucu

Sosyal medya hesabından umreden gelen ve karantina altına alınan vatandaşlar ile doktorlara verildiğini ileri sürdüğü yemek fotoğraflarını paylaşan ve daha sonra yalan paylaşımının ortaya çıkmasının ardından hesabını kapatan Dağıstan Ayan isimli doktor gözaltına alındı.

Dağıstan Ayan ile ilgili görsel sonucu

Dağıstan Ayan isimli doktor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla karantina altına alınan vatandaşlarla kendilerine verilen yemek arasında kalite ve miktar farkı olduğunu ileri sürmüştü. Yetkili merciler ve meslektaşları tarafından yalanlanan Ayan hakkında soruşturma başlatıldı.

Dağıstan Ayan ile ilgili görsel sonucu

Hakkında TCK 299 (Cumhurbaşkanına hakaret) ve TCK 213 (Kasten yaralama) suçlarından işlem yapıldığı öğrenilen Dağıstan Ayan adlı şahsın gözaltı işlemleri nedeniyle doktor muayenesine götürüldüğü esnada, kendisinin koronavirüs vakalarına baktığını beyan etmesi üzerine, muayene edildiği hastane tarafından karantina altına alındığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2020 16:35

İLGİLİ HABERLER