Dünya
  • 31.3.2020 17:35

Koronavirüsden koruyan kedi 6 milyona satışa çıktı

koronavirüs dünyayı resmen çıldırttı..

Bir gün içerisinde Rusya'dan iki tuhaf haber geldi. İlki hakkında Koronavurüsden koruduğu iddia edilen bir kediyle ilgili.. İkincisi de evlilik ve boşanmalarla ilgili..

Rusya’da koronavirüse karşı 'muska' kedi: 6 milyon rubleye satışa çıkarıldı

Rusya’nın Habarovsk kentinde bir kedi koronavirüsten koruduğu iddiasıyla internette 6 milyon rubleye (500 bin TL) satışa çıkarıldı.

Zvezda televizyonunun aktardığına göre, Habarovsk’ta bir internet sitesinde Timon isimli bir kedinin, koronavirüse karşı koruduğu ve tılsımlı olduğu iddia edildi.

İlanda, “Tılsımlı Timon, eşsiz muska kedi satılıktır. Her türlü virüs ve hastalıktan korur, şans getirir. Öbür dünya ile konuşur” ifadeleri kullanıldı.

Satıcı ayrıca kedinin kahinlik özelliğinin de bulunduğunu ileri sürerek, pazarlığa açık olduğunu kaydetti.

Rusya'dan Corona Virüs ile mücadele kapsamında ilginç bir öner geldi. Rusya Adalet Bakanlığı, Corona Virüs (Covid-19) nedeniyle düğün ve boşanmaların ertelenmesi önerisinde bulundu.

Rus medyası, Rusya Adalet Bakanlığı Corona Virüsün yayılmasından kaynaklanan olumsuz durum sebebiyle evlilik ve boşanma işlemlerinin 1 Haziran sonrasına ertelenmesi önerisinde bulundu. Haberde, bakanlığın daha önceye alınmış düğün ve boşanma tarihlerini 1 Haziran sonrasına erteleyeceği belirtildi. Özel sebeplerden dolayı ertelenemeyecek düğünlerin ise misafirsiz gerçekleşebileceği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 1.4.2020 11:58

İLGİLİ HABERLER