Sağlık
  • 16.8.2020 17:01

Koronaya yakalanan iki gelin adayı kendi düğünlerine katılamayacak

Tedbirsizlik nedeniyle gittikleri düğünde koronaya yakalanan iki gelin adayı kendi düğünlerine katılamayacak

Denizli'de koronavirüse yakalanan iki gelin adayının gelecek hafta düzenlenecek olan kendi düğün törenlerine katılamayacağı açıklandı. Gelin adaylarının geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir düğün esnasında tedbirsizlik nedeniyle koronavirüse yakalandıkları tespit edildi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Açıklamasında 2 gelin adayının 1 hafta sonra gerçekleştirecekleri kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdi. Bir başkasının düğününe katılan 2 gelin adayının eğlenirken tedbirsizlik sonucunda koronavirüse yakalandıklarını, tedaviye ve izolasyona alındıklarını bildirdi.

Vakaların arttığı Adana'da maskeler ceplerden çıktı, kollara asıldı

Öztürk’ün açıklaması ise şöyle:

“Bugün üzülerek 2 gelin adayına 1 hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdik. Çünkü geçen hafta bir başkasının düğününde eğlenirken tedbirsizlik onlara koronavirüs bulaşmasına neden olmuş, tedaviye ve izolasyona aldık. Süreç kendi düğünlerine yetişmiyor. En mutlu gününüzün, acı ve hüsranla sonuçlanmasını istemiyorsanız lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım.”

Güncellenme Tarihi : 16.8.2020 17:02

İLGİLİ HABERLER