Yaşam
  • 19.1.2021 11:27

Koronaya yakalanan Okan Karacan son hali ile hayranlarını üzdü!

Koronavirüse yakalanan sunucu ve oyuncu Okan Karacan'dan son dakika haberi geldi. Yaklaşık 10 gün önce durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılan Okan Karacan son hali ile sevenlerini üzdü. Hasta yatağından video paylaşarak sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendiren ünlü sunucu yaşadığı zor günleri anlattı. Hayatının en zor süreçlerinden birini geride bıraktığını belirten Okan Karacan, yeniden doğal bir şekilde nefes olabilmenin mutluluğunu yaşadığını söylerken gözyaşlarına boğuldu.

10 gün önce koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan oyuncu Okan Karacan, hasta yatağından gözyaşları içinde video çekerek bir cihaza bağlı olmadan nefes almanın çok güzel bir şey olduğunu anlattı.

Koronavirüse yakalanan başarılı sunucu ve oyuncu Okan Karacan, durumu ağırlaşınca apar topar evine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Ambulanstan paylaşım yaparak çocuklarına kavuşmak istediğini söyleyen oyuncu, bu sefer de hasta yatağından video paylaşarak sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Hayatının en zor süreçlerinden birini geride bıraktığını belirten Karacan, yeniden doğal bir şekilde nefes olabilmenin mutluluğunu yaşadığını söylerken gözyaşlarını tutamadı.

"GÜZEL HABERLERLE KARŞINIZDA OLACAĞIM"

Karacan paylaşımında "Herkese merhaba. 10 günlük mücadelenin ardından sizlere yeniden 'merhaba' demek istedim. İyi ki varsınız, güzel haberlerle karşınızda olacağım inşallah sevgi ile" ifadelerini kullandı.


 

Güncellenme Tarihi : 19.1.2021 17:18

İLGİLİ HABERLER