Spor
  • 29.6.2019 20:25

Kostas Mitroglou'da ciddi sorun var

Galatasaray yönetiminden Kostas Mitroglou'na: 600 bin Euro verelim takımdan ayrıl Galatasaray Yönetimi geçen sezon devre arası Marsilya’dan transfer edilen ancak gol sıkıntısına çare olamayan Mitroglou ile yollarını ayırmak için formül arıyor.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, bir yıllık daha kiralık anlaşması bulunan Yunan santrfora kulüp bulması için çağrı yaptı. Cim-Bom, yıllık 2.6 milyon euro kazanan 31 yaşındaki Mitroglou’ya “Sana 600 bin euro verelim. Galatasaray ile olan mukaveleni feshet” dediler. Geçen sezon 9 maçta şans bulan, sadece 2 gol atıp, bir de asist yapan Yunan oyuncu, bu teklife sıcak bakmadı. Mitroglou’ya Olimpiakos “1 milyon euroluk” öneride bulundu.

Galatasaray'ın 1 yıllık daha kiralık kontratı bulunan Kostas Mitroglou ile yolları ayırmak istemesine rağmen, menacer kaynaklı bazı sıkıntılar yaşandığı ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılı kulübün 1 yıllık daha kiralık kontratı bulunan Kostas Mitroglou ile yolları ayırmak istemesine rağmen, menacer kaynaklı bazı sıkıntılar yaşandığı ortaya çıktı. Yunan santrfor her ne kadar ayrılık konusunda olumlu mesajlar verse de menacerinin alacaklarını tahsil etmeden bu hamleye onay vermediği öğrenildi.

Galatasaray Yönetimi, Yunan golcünün temsilcisini İstanbul’a davet ederek, bire bir görüşmelerle pürüzleri gidermeye çalışacak.

(Star)

Güncellenme Tarihi : 29.6.2019 20:26

İLGİLİ HABERLER