Spor
  • 30.3.2012 00:03

Kötü haberi Gekas verdi

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün oyuncular katıldı. Koşunun ardından istasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Antrenmanı, dün gece ülkesinden dönen Samsunspor'un Yunanlı golcü oyuncusu Theofanis Gekas da izledi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına durumuyla ilgili açıklama yapan Yunan golcü, sakatlığının beklediğinden ciddi çıktığını söyledi.

Tedavisi için tekrar Yunanistan'a döneceğini belirten Gekas, ''Teknik direktörümüz Mesut Bakkal ve doktorumuzla konuştuk. Durumum beklediğimizden daha ciddi çıktı. Son maçı oynarım hesaplamaları yapıyorduk ama maalesef son maça da yetişemiyorum. Dört-beş hafta sahalardan uzak kalacağım. Yarın başkanımızla da bir görüşme yapacağım'' dedi.

Cumartesi gününe kadar Samsun'da olacağını ifade eden Gekas, ''Cumartesi günü takım arkadaşlarımla birlikte İstanbul'a gidip, Pazar günü de takım arkadaşlarıma tribünden destek vereceğim'' diye konuştu.

Samsunsporlu taraftarların, ülkesine gitmesinden dolayı üzüntülü olduğunun belirtilmesi üzerine Gekas, ''Ben de çok üzüldüm. Hayatım boyunca geçirmediğim üç ayı burada geçirdim. Bu kadar sevgiyi, desteği ilk defa gördüm. Yabancı kişiye duyulan sempatiyi ilk defa burada gördüm. Ligde son hafta oynanacak Sivasspor karşılaşmasına da mutlaka geleceğim. Orada taraftarlara veda edeceğim'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:13

İLGİLİ HABERLER