Asayiş
  • 30.3.2020 14:02

"Kötü kokuyorsun" diyen arkadaşını testere ile parçalara ayırdı

 Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir süredir işlenen Özcan Eren cinayetine ilişkin son dakika ayrıntıları geldi. Manisa'nın Soma ilçesinde vahşice katledilen 22 yaşındaki Özcan Eren'in cinayetine ilişkin detaylar kan dondururken ayrıntıları Müge Anlı canlı yayında izleyenlere aktardı. Manisa'da kaybolduktan sonra en son görüştüğü kişi Mehmet Tahta'dan bir süre şüphe edilmiş, ancak cinayeti kimin işlediği bulunamamıştı. Bir süre sonra Mehmet Tahta tutuklanmış ve ifadesi alınmıştı. Bir izleyicinin canlı yayına bağlanıp oradaki bir baraj civarında kesik insan bedenine rastlamasının ardından Emniyet harekete geçmiş ve o bölgede araştırma çalışmaları yapılmaya başlanmıştı. İşte korkunç gerçek tam bu noktada ortaya çıktı. İşte Mehmet Tahta'dan kan donduran itiraflar!

En son görüştüğü kişi veteriner hekim Mehmet Tahta son olarak tutuklanmış ve ifadesi alınmıştı. Mehmet Tahta ifadesinde, dedesinden para istediğini ancak Özcan'ı kendisinin öldürmediğini söylemişti. Ancak canlı yayına bağlanan bir izleyici oradaki barajın etrafında parçalanmış insan cesedi bulduğunu söyleyince Emniyet güçleri bölgede araştırma yaptı ve korkunç sonuç ortaya çıktı. Haftasonu Mehmet Tahta, Özcan Eren'i kendisinin öldürdüğünü itiraf ederken sebebi ise kan dondurdu. Özcan'ın kendisine kötü koktuğunu söylemesi ve bu sebepten ötürü aşağılandığını düşünerek onu öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısının cinayete ilişkin son dakika itirafları herkesi şoke etti.

"KÖTÜ KOKUYORSUN" DEDİĞİ İÇİN VAHŞİCE KATLEDİLDİ!

Müge Anlı'nın programında bir süredir işlenen Özcan Eren cinayetine ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. Mehmet Tahta cinayeti işlediğini itiraf etti. Cinayetin ilginç detayı ise Özcan Eren'i öldürme sebebi olmasıydı. Özcan'ın kendisine kötü koktuğunu söylediği için testereyle onu parçalara ayırdığını itiraf etti.

Özcan Eren önce kayboldu ve sonrasında bir baraj civarında kesik insan bedeni, bir kol bulunmuştu. Emniyet güçleri yaptığı araştırmalar sonucunda kesik insan parçalarının Özcan'a ait olduğu ortaya çıktı. Bu süre zarfında Mehmet Tahta tutuklanmış ancak cinayeti kabul etmemişti. Dedesinden para istediğini ancak kendisinin Özcan'ı öldürmediğini söyleyen katil zanlısı hafta sonu cinayeti işlediğini kabul etti.

Mehmet Tahta'nın önüne koyulan cinayete ilişkin deliller onun itiraf etmesine neden olurken Mehmet Tahta, önce tüfekle öldürüp sonra testere ile cesedi parçalara ayırdığını, sonrasında ise baraja attığını söyledi. Veteriner dükkanının altındaki depoya götürüp arabasının arkasında bulunan keserler parçalara ayırdığını itiraf eden Mehmet Tahta neden bu cinayeti işlediğini de söyledi. Özcanîn kendisine kötü koktuğunu söylediğini ve aşağılandığını düşünmesi ona bu cinayeti işletti. Aşağıladığı için kavga ettik, öldürdüm diyen katil zanlısı sözlerine şu şekilde devam etti:

"Hayvanları doğurturken ameliyat ederken iğreniyor musun? Üstün, başın kokuyor, eve döndüğünde ne yapıyorsun?" sözleri kendisini çileden çıkarmış ve hayatına mal oldu.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2020 14:04

İLGİLİ HABERLER