Asayiş
  • 12.7.2009 15:39

KÖYÜN İMAMI ÇOCUK TACİZCİSİ ÇIKTI

Süleymaniye Köyü'nde çiftçilik yapan 54 yaşındaki Selahattin Akça, eşiyle birlikte market işleten köy camisinin 35 yaşındaki imamı İ.Ç.'yi ididaya göre, dükanında üç kız çocuğunu yanaklarından öperken gördü. Önce önemsemeyen Akça, aynı olaya daha sonra bir kaç kez daha tanık olunca, durumu Muhtar Rauf Özer'e anlattı. Muhtar Özer, bunun üzerine jandarmaya giderek, imam İ.Ç.'den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine jandarma imam İ.Ç.'yi gözaltına aldı. Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen evli, iki çocuk babası İ.Ç., bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İ.Ç., 5 yıldır imamlık yaptığı Süleymaniye Köyü'ndeki görevinden de kaymakamlık tarafından alındı. Kaymakamlığın konunun daha detaylı bir biçimde araştırılması için Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan müfettiş isteyeceği de öğrenildi.

İmam İ.Ç.'nin, daha önce görev yaptığı Salihli'nin Kurttutan Köyü'ndeki kadın ve erkeklerin ayrı yerlerde eğlendiği bir düğünde, dans edip, göbek atan kadınları izlediği gerekçesiyle köyün gençleri tarafından dövüldüğü de öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:19

İLGİLİ HABERLER