KPSS SONUCUNUZ İÇİN TIKLAYINIZ

1 dk okuma
KPSS SONUCUNUZ İÇİN TIKLAYINIZ

Hızlı Özet

Lisans düzeyinde sadece A grubu ve öğretmenlik kadroları için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları açıklandı.


2009-KPSS, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılmıştı.






Bu haber 2976 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, CHP'den istifa etti
Gündem

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, CHP'den istifa etti

İyi Parti'den 2023 yılında ihraç edilip, 2025'te CHP'ye katılan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Dikbayır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin sükunete, akla ve sorumluluk duygusuna ihtiyacı varken Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir kişinin bitmeyen hesaplaşmalarının aracı haline getirilmesini kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı.

Habervitrini13007 Görüntüleme
Trump, Netanyahu'ya bağırdı ve ona hakaret etti: Yahudiler senden bıkmış durumda
Gündem

Trump, Netanyahu'ya bağırdı ve ona hakaret etti: Yahudiler senden bıkmış durumda

Yeni bir kitap, ABD Başkanı Donald Trump'ın, geçen yıl Gazze'deki savaşı sona erdiren anlaşmanın duyurulmasından sadece birkaç gün önce gerçekleşen bir telefon görüşmesinde İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya bağırdığını ve küfür ettiğini ortaya koyuyor.

Habervitrini11897 Görüntüleme
 Tesettürlü kadınlarla böyle dalga geçti: Hangi tarikatsınız?
Gündem

Tesettürlü kadınlarla böyle dalga geçti: Hangi tarikatsınız?

Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sitede oğluna bakmak için havuz bölgesine geçmeye çalışan tesettürlü bir kadının güvenlik görevlisi tarafından turnikeden geçirilmemesinin yankıları sürerken, Antalya'da benzer bir olay daha meydana geldi.

Habervitrini14641 Görüntüleme
Polonya Cumhurbaşkanı Ankara'da! Erdoğan'dan 'AB üyeliği desteği' için teşekkür
Gündem

Polonya Cumhurbaşkanı Ankara'da! Erdoğan'dan 'AB üyeliği desteği' için teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Polonya Cumhurbaşkanı Nawrocki ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Polonya'nın Türkiye'nin AB'ye üyelik sürecine yönelik desteğine vurgu yaparak teşekkürlerini iletti. İki ülke arasındaki ticaret hedefinin 15 milyar dolar olduğunu ifade eden Erdoğan, "Avrupa'nın güvenlik ve savunma mimarisinde vazgeçilmez yere sahip olan iki NATO müttefiki olarak işbirliğimizi güçlendirmek için çalışıyoruz" dedi.

Habervitrini9996 Görüntüleme