Spor
  • 17.5.2013 16:00

Kral Kupası saihbini buluyor

İspanya Kral Kupası, bu akşam Real Madrid ve Atletico Madrid arasında oynanacak maçla sahibini buluyor.      Bu sezon La Liga'da şampiyonluk yolunda erken havlu atan, Şampiyonlar Ligi'nde de yarı finalde Borussia Dortmund'a elenen Real Madrid, bu maçı kazanarak sezona kupa ile veda etmek istiyor. Atletico Madrid ise ezeli rakibi karşısında 1999 yılında beri süren deplasman galibiyeti hasretini bitirmek istiyor.

Real Madrid cephesinde bu önemli maçta, haftasonu oynanan Espanyol maçında sakatlanan Raphael Varane'nın forma giymesi beklenmezken, Mesut Özil, Alvaro Arbeloa ve Marcelo'nun durumu maç saatinde belli olacak. Konuk ekipte ise sakatlığı iyileşme aşamasında olan Mario Suarez dışında sakatlık sorunu olan futbolcu bulunmuyor.

TSİ 22:30'da Santiago Bernabeu stadında başlayacak olan karşılaşma TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler
Real Madrid: Diego Lopez, Essien, Michael Albiol, Sergei Ramos, Fabio Coentrao, Sami Kheira, Xabi Alonso, Angel Di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema
Atletico Madrid: Thibaou Courtois, Juanfran, Miranda, Diego Godin, Luis, Koke, Gabi, Mario Suarez, Arda Turan, Radamel Falcao, Diego Costa

Maç öncesi bilgiler
-Real Madrid, Ocak 2011'den bu yana Copa del Rey'de oynadığı her karşılaşmada rakip fileleri havalandırmayı başardı.

-Real Madrid bu maç öncesinde La Liga'da oynadığı 5 maçın 4'ünden galibiyetle ayrıldı. Atletico Madrid ise oynadığı son 4 maçtan sadece 1'ini kazanabildi.

-Daha önce 9 kez Copa del Rey'i müzesine götüren Atletico Madrid, bu zaferlerin 8'ine Santiago Bernabeu stadında ulaştı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:15

İLGİLİ HABERLER