Spor
  • 18.5.2013 22:38

Kral, şampiyonluk kupasını kaldırdı!..

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Sivasspor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ligin son haftasında kendi sahasında oynadığı Trabonzpor maçının ardından şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasını aldı.
     Türk Telekom Arena'daki Trabzonspor maçının ardından düzenlenen törende, sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk kupası verildi.
     Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırılar ve derbi maçın ardından bir Fenerbahçe taraftarının öldürülmesi nedeniyle kutlama organizasyonu yapılmazken, standart bir kupa töreni gerçekleştirildi.
    
     -Demirören gelmedi, kupayı Özerten verdi-
    

     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in iştirak etmediği törende, sarı-kırmızılı teknik heyet ile futbolculara madalyalarını ve kupayı TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten verdi.
     Tören için sahaya çıkan Ufuk Özerten, sarı-kırmızılı taraftarların ıslıklı tepkileriyle karşılaştı. Özerten, eliyle tribünleri işaret edip, alkışla karşılık verdi.
     Taraftarlar, ıslıklı protestolarını sonlandırıp, "Yeter Demirören" tezahüratı yaptı.
    
     -Şampiyonluk kupası, Sabri'nin elinde yükseldi-
    
     Trabzonspor karşılaşmasının sona ermesinin ardından saha içine kupa seremonisi için bir platform kuruldu.
     Platformda ilk önce, toplu halde davet edilen takım çalışanları yerlerini aldı. Daha sonra futbolcular ve teknik heyet tek tek isimleri anons edilerek sahaya çağrıldı.
     Platforma çıkmadan önce tribünlere "üçlü" çektiren kaptan Sabri Sarıoğlu, şampiyonluk kupasını da ilk kaldıran isim oldu.
    
     -Kupayla taraftarlara gittiler-
    
     Sarı-kırmızılı futbolcular, seremoninin ardından toplu halde basın mensuplarına "şampiyonluk pozu" verdikten sonra, kupayla taraftarlarına gitti.
     Kuzey kale arkası tribünü önündeki kalenin çizgisi üzerine bıraktıkları kupaya doğru hep birlikte koşup kayarak fotoğraf veren oyuncular, ardından tüm tribünleri selamladı.
     Sahada kupayla sadece bir tur atan oyuncular, sonrasında soyunma odasının yolunu tuttu.
     Törende büyük sevinç yaşan oyuncuların, seremoniye yanlarına çocuklarını da alarak çıkmaları dikkati çekti. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER