Spor
  • 5.5.2013 12:55

Krasic ayrılıyor!..

Juventus’tan 7 milyon euroya transfer edilen ancak hayal kırıklığı yaratan ‘Rüzgarın oğlu’ lakaplı Sırp yıldız 27 resmi maçın sadece 3’ünde 90 dakika oynadı.

CSKA Moskova ve Juventus’daki parlak döneminin ardından ‘Türkiye’yi sallar’ diye alınan Sırp yıldız, 57 resmi maçın 27’sinde forma giydi. Sadece 3 maçta 90 dakika sahada kalan Krasic, tek golünü Zirraat Türkiye Kupası’nda Göztepe’ye attı. Teknik Direktör Aykut Kocaman sabırla beklediği 28 yaşındaki futbolcudan umudunu kesti ve yönetime ‘Satılsın’ raporu verdi.

MENAJERİNE BİLDİRİLECEK

Sırp futbolcunun menajeri hafta içinde İstanbul’a geliyor. Sarı-lacivertli yönetim Türkiye’de aradığını bulamayan ve ayrılmaya sıcak bakan Krasic için yapılacak görüşmede, kulüp bulmasını isteyecek. 7 milyonluk bonservisinde de indirim sözü verilecek. Krasic’e şu ana kadar resmi bir teklif gelmediği ancak Rus kulüplerinin bu oyuncuyu almak istediği öğrenildi. Krasic’in tekrar Rusya’ya dönmek istemediği ve İtalya’dan bir kaç kulübe haber gönderdiği de sızan bilgiler arasında.  (AMK)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER