Spor
  • 25.5.2013 03:42

Krasic görüşme odasına

Fenerbahçe, geçen sezon Juventus'tan büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediğini bulamadığı Milos Krasic'le yol ayrımında. Sarı-Lacivretliler, Sırp futbolcunun menajerini ayrılığı görüşmek için İstanbul'a çağırdı.
İtalyan ekibi Juventus'tan 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Krasic'e teknik direktör Aykut Kocaman, 14’ü ilk 11 olmak üzere 27 maçta forma şansı tanıdı.  Juventus'ta yaşadığı kötü sezonun ardından eski günlerine dönmek için Türkiye'nin yolunu tutan Sırp oyuncu burada da verilen şansı değerlendirmedi. Sarı-Lacivertli forma altında yalnızca 1 gole imza atan Krasic, gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı.
Kocaman'ın, gelecek sene takımda tutmak adına son haftalarda şans verdiği Krasic, bu fırsatları da kullanamadı ve yedek kulübesindeki yerini de Miroslav Stoch'a kaptırdı.
Teknik direktör Kocaman'ın yönetimden Krasic'in satılmasını isterken, stoch'a bir şans daha vereceği gelen bilgiler arasında.
Milos Krasic'in menajerinin, kulüp bulmak amacıyla Rus kulüpleriyle görüşmeye başladığı ifede edildi. Fenerbahçe 7 milyon euro verdiği Sırp oyuncuyu minimum zararla elden çıkarmayı planlıyor.

ntvspor

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:02

İLGİLİ HABERLER