Ekonomi
  • 26.1.2021 22:24

Kripto Para Kazanmak İçin Para Gerekli Midir?

Birçok kişi kripto paralara ilgi duymakta ve kazanmaya çalışmaktadır. Peki kripto parayı kazanmak için ne gereklidir, para olmadan da kripto paraları kazanmak mümkün müdür? Bu sorunun cevabı için evet, parasız da kripto para kazanabilirsiniz diyebiliriz. Bunun için tabii ki gerekli olan şey madenciliktir. Madencilik yaparak kripto paraları biriktirebilirsiniz ancak madencilik deyince iki yöntem akla gelmekte. Birincisi daha çok bilinen ama maliyet gerektiren bilgisayar üzerinden madencilik. Bilgisayar üzerinden madencilik yapmak istiyorsanız o kripto parayı almak için doğrudan para vermeseniz bile para harcamanız gerekecektir. İyi bir ekran kartınız yoksa ki bu ekran kartı çok iyi yani binlerce liralık olmalı, bu işi yapamazsınız. Bu yüzden dolaylı yoldan para gerekecektir, diğer yöntem ise telefondan bu işi yapmaktır. Telefondan madencilik yaptığınız takdirde hiçbir ek masrafa girmeden yani paraya gerek duymadan kripto paralara ulaşabilirsiniz.

Mobil Uygulama ile Coin Madenciliği Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Mobil uygulamalar aracılığıyla madencilik yapmak günümüzde mümkün, mümkün olduğu için bunu kullanmak oldukça mantıklı. Mobil uygulama kullanarak coin madenciliği yapmanızın en büyük avantajı cebinizden bir paranın çıkmamasıdır. Herhangi bir paranız yoksa ya da bir para harcamadan bu işi yapmak istiyorsanız doğru seçenek mobil uygulama üzerinden madencilik yapmak olacaktır. Böylece siz para harcamayacaksınız ama para kazanacaksınız, bunu ancak mobil madencilik ile yapabilirsiniz.

Pi Network Rüzgarına Dahil Olabilirsiniz

Mobil uygulama üzerinden madencilik yapmak istiyorsanız ve bir arayış içerisindeyseniz arayışınıza son verebilirsiniz. Pi network geliştirdiği uygulamayla artık mobil madenciliği mümkün kılıyor ve kazanmaya olanak sağlıyor. Yapmanız gereken tek şey bu uygulamayı indirmek, bu da hiç vaktinizi almayacak. Ardından da vaktinizi alacak hiçbir şey yok, sonra yapmanız gerekense uygulamayı açıp yıldırım butonuna bir dokunuş o kadar. Sonra bu işlem 24 saat boyunca sizi götürecektir. 24 saat geçtikten sonra mı? Yine bir zorluk yok, aynı işlemle tekrar bu döngüyü sürdürebilirsiniz. Böylece sürekli olarak kazım yapacak ve kazanacaksınız, kazanmak bu uygulamayla çok basit.

Pi Network dünyasına katılmak ve uygulama üzerinden mobil madencilik ile kazanç elde etmek için, aşağıda ki linkten uygulamayı edinebilirsiniz.

 

HxZrVN.png          HxZE6t.png

 

Referans kod ile daha fazla kazanmak için davetiye kodu: stonesak

Güncellenme Tarihi : 26.1.2021 22:25

İLGİLİ HABERLER