Gündem
  • 9.5.2021 11:01

'Kripto Tosuncuk' Faruk Fatih Özer lüks yatta sefa yapıyor

'Kripto Tosuncuk' Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer lüks yatta sefa yapıyor

TÜRKİYE'de 400 bin kişiyi milyonlarca dolar dolandırarak Arnavutluk'a kaçan 'Kripto Tosuncuk' Faruk Fatih Özer'le ilgili son dakika gelişmesi! Özer, kaçtığı Arnavutluk'ta lüks yatla turlara çıkmaya başladı...

 Faruk Fatih Özer, kripto para borsası Thodex'i açtı. Binlerce kişiden para topladı. Daha sonra da herkesin parasına el koyup, Arnavutluk'a kaçtı. Türkiye'nin en büyük vurgununa imza atan Özer ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Özer'in yat kiraladığı iddiası ortaya atıldı. İşte son dakika gelişmeler...

Türkiye kripto vurgunla sarsıldı. Yerli kripto alım satım borsası Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer, iddialara göre 2 milyar dolarla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçtı. 400 binden fazla mağdur olduğu ortaya çıktı. 

Zengin olma hayaliyle parasını kaybeden binlerce kişi soluğu mahkemelerde aldı. Faruk Fatih Özer hakkında hızlı bir şekilde Kırmızı Bülten çıkarıldı.

'Kripto Tosuncuk' Faruk Fatih Özer'in izine önce Üsküp'te rastlandı. İddialara göre; Özer'in çevresinde koruma ordusu vardı.

Karadağ'da 2 gün kaldıktan sonra Tiran'a dönen Özer, yakalanmamak için lüks bir yat kiraladı.

Kripto Fatih, Arnavutluk'un sahil kentleri Avlonya ve Durres arasında sabahlara kadar tur attı.

Zaman zaman da dağlık bir bölge olan Fier'e gittiği ortaya çıktı. Bu iddialar üzerine düğmeye basıldı...

Ne olmuştu?

Soruşturma kapsamında, bugüne kadar haklarında yakalama kararı verilen 82 şüpheliden 78'i gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6'sı tutuklanmış, 35'i adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer şüphelilerin tamamı serbest bırakılmıştı.

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in de arasında bulunduğu firari 4 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

 

Güncellenme Tarihi : 9.5.2021 11:10

İLGİLİ HABERLER