Spor
  • 6.3.2009 02:03

'KRİTİK YERDEYİZ KAZANMAK ZORUNDAYIZ!..'

Çalımbay, Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un mükemmel çıkış yakaladığını belirterek, 10 maçta sadece 2 yenilgi aldıklarını kaydetti. Söz konusu maçları da bariz hatalar nedeniyle kaybettiklerini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:
''İyi gidiyoruz. Kazanmamız gereken maçları son paslar nedeniyle kazanamadık. İkinci yarıdaki oyundan, futbolcudan ve taraftardan çok memnunum. Herkes kenetlenmiş durumda. Takımda birlik ve beraberlik var. Amacımız ligi iyi bir yerde bitirmek. Ligde bulunduğumuz yer istediğimiz yer değil. Ligde kritik bir yerdeyiz. Kocaelispor maçından üç puanla ayrılmak zorundayız.''

''SAHADA GEREKEN MÜCADELEYİ YAPACAĞIZ''
Çalımbay, kaptan Serkan ile Emre Özkan ve Nadareviç'in sakat, Engin Baytar'ın da cezalı olduğunu bildirdi. Söz konusu 4 futbolcuyu Kocaelispor maçı için eksik olarak düşündüklerini anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:
''Başkan Halil Ünal'a verilen cezaya üzüldük. Başkan camianın hakkını korumak zorunda. Bizim hiç kimseyle sıkıntımız yok. Hakem hataları nedeniyle puan kaybımız oldu. Başkan bunları dile getirmiştir. Keşke böyle bir ceza olmasaydı. Hakemlerle ilgili artık bir şey söylemek istemiyorum. Kamuoyu görüyor. Konuşmak istemiyorum. Gereken şeyleri söyledik. Sahada gereken mücadeleyi yapacağız.''

Çalımbay, kendi sahalarında kimseye kötülük yapmadıklarını belirterek, kırmızı siyahlı taraftarın sadece oyuncuya küfür edilince tepki gösterdiğini söyledi.

Eskişehirspor taraftarının fair play dersi verdiğini anlatan Çalımbay, ''Taraftar o kadar haksızlığa uğramasına rağmen kimsenin aleyhine bir şey söylemedi. Eskişehirspor taraftarı örnek alınması gerekir. Bu kadar haksızlığa ve puan kayıplarına rağmen takımı destekliyor'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:31

İLGİLİ HABERLER