Medya
  • 11.10.2008 01:07

KRİZE TUTULAN TÜRK MEDYASI BÜROLARI BOŞALTIYOR

İSTANBUL - - Piyasaları sarsan mali kriz, medyayı da vurdu. Kanaltürk televizyonunda Ankara büroya CNN Türk ve Akşam'dan transfer edilen üst düzey yöneticiler işten çıkarıldı. Gece yarısı operasyon ile 3 kişinin işine son verdi.
Mutlu Çölgeçen (Ankara temsilcisi): Yaklaşık bir ay önce Akşam'dan transfer edilmişti. Gazetedeki 10 yılı aşkın tazminatını yakıp, istifa ederek Kanaltürk'ün teklifini kabul etmişti.
-Fatih Atik (Haber Müdürü): CNN Türk'den yeni transfer edilmişti.
-Levent Öke (Muhabir)
Kanaltürk Ankara büroda geçen haftada Cemal Doğan ile Belgin Toraman'ın işlerine son verilmişti. Büro da kapatılarak, televizyon temsilciliği Bugün gazetesinin binasına taşınmıştı. Bu gece yarısı operasyonu ile Kanaltürk'ün Ankara temsilciliğinde kimse kalmadı.
DOĞAN GRUBU'NDA HER 5 KİŞİDEN 1'İ ÇIKARILACAK
Ankara büroyu ziyaret eden Aydın Doğan yöneticileri ile yemek yedi. Gündemde işten çıkarmalar ve alınması gereken ekonomik önlemler vardı. Medya kulislerine yayılan iddiaya göre Doğan grubunda her 5 kişiden biri işten atılacak. Tenkisatın yüzde 50'lere çıkabileceği söyleniyor.

AKŞAM'DA MAAŞ ŞOKU
Çukurova grubu bu ay hem yemek hem de yol paralarını ödeyemedi. Maaşlarını bekleyen çalışanlar, hesaplarına yatan rakamı görünce şoke oldular. Yüksek-düşük ayrımı yapılmadan herkesin hesabına 750'şer YTL yatırılmıştı. Maaşların devamının ne zaman yatacağına dair bir açıklama da yapılmadı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER