Asayiş
  • 23.2.2007 10:33

KÜÇÜK KIZLARA FUHUŞ YAPTIRAN ÇETE YAKALANDI

Kayseri’de küçük yaştaki kızlara fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 9 kişi yakalandı. Sorgularında sonra adliyeye sevkedilen zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 2 kız ise ailesine teslim edildi.
      Bir ihbarı değerlendiren polis, liderliğini B.P. ve Ş.K.’nın yaptığı A.Ç., N.A., E.Ş., E.P., K.G., Z.Ç., K.Ç. ile fuhuş yapan N.B. ile 16 yaşındaki S.C. ve 17 yaşındaki G.Y. gözaltına alındı. Zanlılardan A.Ç.’nin üzerinden Y.U. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı ve geçen yıl haziran ayından bu yana kayınpederi Selami Ekinci’yi öldürdüğü iddiasıyla arandığı anlaşıldı. Zanlıların üzerlerinde yapılan aramada walter marka 1 tabanca, bu tabancaya ait şarjör ile 7 mermi, kurusıkı 1 tabanca ve bu tabancaya ait 4 mermi de ele geçirildi.
      ‘Suç işlemek için örgüt kurmak’, ‘fuhuş yapmak’, ‘fuhuşu kolaylaştırmak için yer sağlamak’, ‘fuhuşta küçük yaşta kadınları çalıştırmak’, ‘kadın pazarlamak’, ‘geçimini fuhuş yapmak ve yaptırmak suretiyle sağlamak’, ‘cinayet sanığı olarak firari sanığı yanında barındırmak’, ‘firari zanlıya yardım ve yataklık etmek’, ‘6136 sayılı ateşli silahlar kanuna muhalefet’ ve ‘kimlikle sahtecilik’ suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen zanlıların tamamı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yaşları küçük olan 2 kız da ailelerine teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:35

İLGİLİ HABERLER