Yaşam
  • 30.11.2011 17:09

KÜÇÜK REKLAM YILDIZI YAŞAMINI YİTİRDİ...

Reklam yıldızı 6 yaşındaki Asiye'nin vücudu hastalığı daha fazla kaldıramadı.

Bir firmanın reklamında oynayan ve herkesin sempatisini kazanan küçük Asiye, zatürre nedeniyle yaşamını yitirdi.

Zeki Dursun'un haberi Konya Şeker Torku reklâm filminde, kuzuya şeker uzatan küçük kız Asiye Enbel, reklam çekimlerinden kısa bir süre sonra zatürre nedeniyle hayatını kaybetti.

İmkânsızlıklar içerisinde, kendi müzik aletlerini oluşturarak grup kuran çocukların konu alındığı reklâmda oynayan küçük kız Asiye Enbel, hayatını kaybetti. 6 yaşındaki Asiye, Kurban Bayramının 4. günü aniden fenalaştı.

Arabayla hemen hastaneye yetiştirilmeye çalışılan küçük Asiye, yolda babasının kucağında hayatını kaybetti. Hastaneye ulaştığında hayatını kaybetmiş olan Asiye için doktorlar, ciğerlerindeki bir problemden dolayı hayatını kaybettiğini söyledi. Günlük 30 lira karşılığında 3 gün boyunca reklâm çekimlerinde rol alan küçük Asiye Konya’nın Meram ilçesi Yeşildere Köyünü yasa boğdu.

3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Asiye’nin ölümü dedesini ve babaannesini yasa boğdu. Fenalaşana kadar en ufak şekilde hastalığından haberdar olmadıkları söyleyen dede, Yeşildere Köyü Muhtarı Fahri Enbel, torunun bütün köy tarafından çok sevildiğini söyledi.

DEDESİ RÜYASINDA GÖRDÜ

Asiyenin ölümünden bir gün önce torununu rüyasında gördüğünü gözyaşları içinde anlatan Fahri Enbel, “Rüyamda torunum benim hayatımı kurtardı. Bir evin çatısından düşerken torunum beni elimden tuttu ve çekti. Bir anlam verememiştim. Demek ki bu olay olacakmış. Keşke torunum yaşayabilseydi...

(Zeki Dursun/ Haber7)

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:49

İLGİLİ HABERLER