Asayiş
  • 25.4.2019 16:38

Küçükçekmece'deki olayda gözaltı sayısı 9'a yükseldi

Küçükçekmece'deki olayla ilgili gözaltı sayısının 9'a yükseldiği öğrenilirken, gözaltına alınanlarda 2'sinin Türk, 7'snin yabancı uyruklu olduğu kaydedildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili çok geniş bir çalışma yapıldığını açıklamış, emniyet kaynakları ilk olarak 19 yaşındaki Pakistan uyruklu bir kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu.

Küçükçekmece'deki olayla ilgili gözaltı sayısının 9'a yükseldiği öğrenilirken, gözaltına alınanlarda 2'sinin Türk, 7'snin yabancı uyruklu olduğu kaydedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'deki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunmuş, süreci yakından takip ettiklerini vurgulamıştı.

Olayın failinin yakalandığını duyuran Soylu, İstanbul Valiliği'nin de konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapacağı bilgisini paylaşmıştı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, olayla ilgili ilk olarak 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin gözaltına alındığı kaydedilmişti.

Güvenlik kaynakları daha sonra bu sayının 9'a çıktığını, gözaltına alınan isimlerden 2'sinin Türk, 7'sinin yabancı uyruklu olduğunu bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2019 16:40

İLGİLİ HABERLER