Gündem
  • 13.11.2019 11:55

Küçükkaya'dan İmamoğlu'na suya zam tepkisi: Bize söz vermiştiniz

FOX haber spikeri İsmail Küçükkaya, İstanbul'da suya yüzde 20 zam yapan Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek ""Bize söz vermiştiniz, indirim yapacağız diye. Daha 1 yıl olmadan o indirim ardından yüzde 20 zam yapıyorsunuz." dedi.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimin sonrası suya yaptığı yüzde 40'lık indirimin ardından şimdi de suya yüzde 20 zam yapılacağını açıkladı. İmamoğlu'nun geçtiğimiz aylarda suya indirim yapmasının ardından şimdi zam yapması kamuoyunun tepkisini çekti.

Küçükkaya'dan İmamoğlu'na tepki

1 Aralık'tan itibaren geçerli olacak zamlara FOX haber spikeri İsmail Küçükkaya'dan tepki geldi. Küçükkaya, İmamoğlu'na "Bize söz vermiştiniz, indirim yapacağız diye. Daha 1 yıl olmadan o indirim ardından yüzde 20 zam yapıyorsunuz." diyerek tepki gösterdi.

"Zam yapmadan maliyetleri karşılayın"

Zam yapmanın işin kolaycılığı olduğunu belirten Küçükkaya, İmamoğlu'na "Siz başka iddialarla geldiniz. İstanbul'u yönetmeye talipseniz, zam yapmadan da o maliyet artışlarını karşılamanın bir yolunu bulmalısınız. Yeni finansman modeller geliştirebilirsiniz." dedi.

Güncellenme Tarihi : 13.11.2019 12:00

İLGİLİ HABERLER