Gündem
  • 10.8.2022 10:49

Küfürbaz CHP'linin şahidi Canan Kaftancıoğlu çıktı!.. Görüntüleri çıkınca kıvırdı

Küfürbazın şahidi Canan Kaftancıoğlu çıktı! CHP'li yöneticinin oğlu Berkan Oral'dan pes dedirten açıklama

Fenerbahçe Ümraniyespor maçını Kadıköy'deki bir mekanda izleyen taraftarlar Başkan Erdoğan'a hakaret etti. Başkan Erdoğan'a küfür eden kişilerden birinin CHP Avcılar teşkilatının önemli isimleri arasında yer alan iş adamı Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral olduğu öğrenildi. Gelen tepkiler üzerine paylaşım yapan Oral'ın sözleri pes dedirtti. Ayrıca Oral'ın düğününe; Canan Kaftancıoğlu ile CHP'li yöneticilerin katıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe, dün akşam Kadıköy'de Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Maç, 3-3 berabere bitti. Maç öncesi Kadıköy'de buluşan bir grup taraftar ise mekanlarda yemek yedi. Ancak bu sırada alkol alan bazı taraftarlar, koro Başkan Erdoğan'a hakaretler etti. O anlarda çekilen görüntüler ise sosyal medyaya yüklendi.

Başkan Erdoğan'a küfür eden kişilerden birinin CHP Avcılar teşkilatının önemli isimleri arasında yer alan iş adamı Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral olduğu ortaya çıktı.

Gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabındaki tüm paylaşımlarını silen Oral, "Adım ve resimlerim iznim dışında kullanılarak, sosyal medyada bir takım sayfalarda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a yönelik şık olmayan söylemlerde bulunduğum yönünde gerçek dışı paylaşım yapılmaktadır.

Bu tür paylaşımlar yaparak, şahsımı haksız yere hedef gösteren, şahsıma ve aile üyelerime hakarette bulunanlar, bu doğrultuda yorum yapanlar hakkında yasal haklarımı kullanacağım. Benim herhangi bir kişiye, herhangi bir siyasetçiye ve özellikle de Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaretim veya kötü sözüm söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Berkan Oral'ın düğününe; Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Engin Altan gibi CHP'nin yöneticilerin katıldığı da ortaya çıktı.

Güncellenme Tarihi : 10.8.2022 10:53

İLGİLİ HABERLER