Spor
  • 16.1.2015 23:56

Kulbilge, ‘Hedefimiz süper lig’

Antalya’nın Serik İlçesi Belek Turizm Merkezi’nde ikinci yarı kamp hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’da yeni transferlerden kaleci Serdar Kulbilge, bu akşam gerçekleştirilecek antrenman öncesi İHA’ya özel açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli eldiven, Kayserispor’a transferi hakkında, “Öncelikle çok mutluyum. Lider bir takıma geldim. Büyük bir camiaya geldim, bununda bilincindeyim. İnşallah ikinci yarı için iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bunlara ek olarak hazırlık karşılaşmaları yapıyoruz. Kayserispor’u hakkettiği yere çıkaracağız diye düşünüyorum” dedi.
Tek hedeflerinin süper lig olduğunu kaydeden Serdar Kulbilge, “Bunu da başaracak güçteyiz. İyi ve güzel bir arkadaşlık ortamı var. Herkes birbirini çok seviyor. Herkesin tek düşüncesi var; Kayserispor’u hakkettiği yere çıkarmak” şeklinde konuştu.
Öte yandan sarı-kırmızılı takım, bugün kamp çalışmaları kapsamında antrenmanlarına devam etti. Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Ardından istasyon ve kondisyon çalışması yapan Kayseri ekibi, çalışmalarının son bölümünde çift kale maçla antrenmanı tamamladı.  

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:50

İLGİLİ HABERLER