Spor
  • 6.12.2018 17:33

Kulüpler Birliği: "O Metnin arkasındayız"

Kulüpler Birliği'nin bugün yapılan toplantısının ardından başkan Fikret Orman, Kulüpler Birliği'nin oy birliği ile metnin arkasında olduğunu söyledi

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, daha önce yayımladıkları bildirinin oy birliğiyle arkasında olduklarını söyledi.

Orman'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Kulüpler birlik içindedir. Amacımız kimseyi karşımıza almak değil, yapılan yanlışı düzeltmektir. Kulüpler Birliği olarak yaptığımız en büyük yanlış, bildiriden önce Mustafa Cengiz'e haber vermememizdir. Galatasaray'ın katılmaması büyütülecek bir olay değil. Bir sonrakine katılırlar. Kulüpler bildirinin oy birliği ile arkasındadır. Açıklamamız sarihtir. Her maçtan sonra hakemi kamuoyu önünde cezalandırırsak hakemliğe büyük zarar veririz. Hakemleri cezalandırmak kamuoyu önünde olmaz. Aynı teamüllerle devam edilmeli."

NE OLMUŞTU?

Kulüpler Birliği, bir bildiri yayımlayarak, tartışılan Galatasaray - Atiker Konyaspor maçının hakemi Hüseyin Göçek ve VAR hakemi Halis Özkahya hakkındaki kararın derhal geri çekilmesini talep etti.

MHK, maçta Galatasaray aleyhine verilen penaltıdaki kararlarını yetersiz bulduğu Göçek ve Özkahya'nın maçlardan süresiz uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

Galatasaray Kulübü, karara tepki göstererek bu metnin geri alınmaması ya da değiştirilmemesi halinde toplantılara katılmayacaklarını açıklamıştı.

Güncellenme Tarihi : 6.12.2018 17:35

İLGİLİ HABERLER