Spor
  • 4.8.2009 03:09

'KUPA BİZİ ALDATMASIN!..'

Süper Kupa finalinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-0 yenerek sezona kupa ile başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum'dan Sarı-Lacivertli futbolculara "Erken uyarı" geldi. Kupa zaferinin ardından soyunma odasında futbolcularını tek tek tebrik eden Alman teknik adam, "Önemli bir başarıya imza attınız. Ama bu kupa ne sizi ben de bizi gerçeklerden uzaklaştırmamalı" dedi.

PRESİ YEDİK POZİSYON VERDİK
Beşiktaş gibi güçlü bir rakibe karşı eksiklerin daha fazla ortaya çıktığını söyleyen Daum, şöyle devam etti: "Bir kere prese karşı iyi bir sınav veremedik. İlk 20 dakikada kaptırdığımız toplardan dolayı kalemizde net pozisyonlar gördük. Bunun sebebi orta sahadaki pas bağlantımızın yeteri kadar iyi olmamasıdır. Top bizdeyken daha hızlı düşünüp, daha çabuk hareket etmemiz gerekiyor.

"ESAS HEDEFİMİZ SÜPER KUPA DEĞİL! "
Defans bloğu olarak başarılıydık. Ama tehlikeli bölgelerde bireysel hatalar yaptık. Bunun cezasını bir çok kötü bir şekilde ödeyebiliriz. Ama şunu da söylemem gerekir ki saha içindeki yardımlaşmanızı ve disiplininiz çok beğendim. İyi yönlerimizi koruyup, zayıf taraflarımızın üzerine gitmemiz şart. Süper Kupa bize moral oldu. Ancak asıl hedefimizin bu olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz."

SAKATLIĞINI YENİNCE ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ
2 yıldır kasık bölgesinde sürekli nükseden sakatlığından dolayı gerçek performansını göstermekte zorlanan Alex, bu sakatlığını yenince eski günlerine geri döndü. Attığı gollerden çok, sahada daha aktif görünmesiyle Fenerbahçe teknik yönetimini ve taraftarını mutlu eden Brezilyalı yıldız, "Daha fazla çalışıp, daha iyi olacağız. Kazanmamız gereken kupalar var" diyerek umut dağıtmayı da ihmal etmedi. Futbol otoriteleri "Alex bu haliyle gol krallığında bile iddialı olur" diyorlar...

HOENESS'E KAPIM AÇIK
Daum, Kölner Express gazetesine verdiği demeçte, kendisine hala öfkeli olduğu ve normal bir ilişki sürdüremeyeceği şeklinde açıklamalarda bulunan Bayern Münih menajeri Uli Hoeness'e "Kapım kendisine açık. Şu anda F.Bahçe'yi düyünüyorum ve günde 16 saat çalışıyorum" dedi. Hoeness, daha önce "Kokain kullandığını söylmediğim için Daum beni ve ailemi yok etmek istedi" demişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER