Spor
  • 31.7.2009 02:24

KUPADAN ELENEN KARTAL'IN GÖZÜ KUPADA!..

Teknik Direktör Denizli, “Pazar günü kupayı alır Süper Lig’e süper bir başlangıç yaparız” diye konuştu...

İspanya’da katıldığı Barış Kupası’nda Lyon ile 1-1, Porto ile de 0-0 berabere kalarak turnuvaya veda eden Beşiktaş dün akşam geç saatlerde İstanbul’a döndü. Siyah-Beyazlılar gözünü pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa finaline çevirdi. Teknik Direktör Mustafa Denizli, geçen sezonu çifte kupayla kapattıklarını hatırlatarak, “Süper Kupa, lig ve kupa şampiyonunu karşı karşıya getiren bir organizasyon. 2 kupayı da aldığımız için kendimizi Süper Kupa’nın doğal sahibi olarak görüyoruz. Pazar günü hakkımız olan kupayı almak için mücadele edeceğiz” dedi.

TRANSFER HEP GÜNDEMDE

Hazırlık döneminden memnun olduğunu dile getiren Denizli, “Tüm oyuncularımın form durumu gayet iyi. Beşiktaş olarak zorlu bir maratona hazırız. Süper Kupa’yı alarak sezona süper bir başlangıç yapmak, sonrasında da Süper Lig’de kaldığımız yerden mücadeleye devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, transfer içinse şunları söyledi: “Transfer istiyoruz. Gündemimizde hep var ama önümüzde kontenjan sorunu var. Halledebilirsek hem takıma katkısı olacak hem de taraftarı mutlu edecek bir isim Siyah-Beyazlı formayı giyecektir.”

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:00

İLGİLİ HABERLER