Ekonomi
  • 3.11.2020 18:46

Kurşun Levha Üretiminde Marka

Kurşun levha ve özel ebatlarda kurşun üretimi yapan İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi Firma Sahibi Burak Tok, kurdukları yeni firmalar ve oluşturdukları markalar ile uluslararası alanda, nükleer, medikal, sağlık, endüstri, mühimmat ve inşaat gibi alanlar için çeşitli ürünleri %100 yerli olarak üretip 40 I aşkın ülkeye ihraç ettiklerini belirtti. Ülkemizin kurşun levha ve metal sanayii alanında uluslararası pazarda hem malzeme kalitesi hem üretim kapasitesi bakımından en üst seviyeye sahip olduğunu ifade etti.

Dünyanın en hassas kurşun üretimini yapabildiklerini belirten firma yetkilisi, kurşun plaka ürününün, düşük sıcaklarda yapı bozulması göstermesi ve yumuşak bir malzeme olması nedeniyle işlenmesi oldukça zor olduğunu, kendi geliştirdikleri sistem ile herhangi bir bozulma olmadan en hassas parçaları bile üretebildiklerini belirtti.

Milli teknoloji hamlesine destek olarak kendi elektronik medikal şirketini kurduklarını belirterek, yerli ve milli ülkemizde üretimi olmayan x ışını tüplerinin üretim aşamasında olduklarını, kanser tedavisinde kullanılan çeşitli cihazların üretimine de kısa sürede başlamaya hazırlandıklarını belirtti.

İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi Ürünleri

İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi olarak her zaman en yenilikçi yaklaşımlarla üretim yapılıyor. Sektörün tüm gereklilikleri en yakından takip ediliyor ve buna bağlı olarak üretim teknolojisi güncelleniyor. Bugün firma en modern yöntemlerle birlikte tüm tüzük ve yönetmeliklere uygun bir işleyiş sunuyor. Geniş ürün çeşitliliği ile ihtiyaç duyulan tüm ürünleri en kaliteli şekilde son teknoloji ile üretiyor.

İstanbul Kurşun Ve Metal Sanayi üretim çeşitliliğine göz attığınızda her zaman dayanıklılığı en yüksek olan ürünler üretiliyor. Kurşun cam ve kurşun kapı üretimi ile ülkemizde en kaliteli üretimi yapıyor. Özel yapı binalarda tercih edilen bu ürünler en uygun fiyatlar üzerinden en son teknolojik cihazlarda üretiliyor. Kurşun zırhlama ve kurşun kaplama ürünleri firma tesislerinde özel olarak üretiliyor. Üretim sürecinde uzman ve deneyimli bir ekip görev alıyor.

 Sektör en yaygın olarak medikal sektöründe yer alan radyasyon ve X ışını kaynaklarının odalarında kullanılıyor. Bu tür alanlarda kurşun kapı, oda - xray ve röntgen çalışmaları firma tarafından yapılıyor.

İstanbul Kurşun Ve Metal Sanayi firması % 100 yerli sermaye olarak çalışan bir markadır. Bugün 42 farklı ülkeye ihracat yapan firma kendi markası ile birlikte bünyesinde 6 farklı marka barındırmaktadır. Böylece sektörde var olan tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında hem en kaliteli şekilde he

Güncellenme Tarihi : 3.11.2020 18:48

İLGİLİ HABERLER