Asayiş
  • 29.6.2008 10:29

KURT KÖPEĞİ MİNİK ÇOCUĞU YEDİ!

ESKİŞEHİR’DE oturdukları apartmanın önünde oyun oynayan iki yaşındaki Burak Dilber, komşuları İsmail T.’ye ait zincire bağlı kurt köpeğinin saldırısına uğradı. Saldırgan köpek küçük Burak’ın iki yanağını, dudağını, sol kulağını ve sol elini parçaladı. Oğlunu kanlar içinde gören anne Nurcan Dilber, köpeği tekmeleyerek Burak’ı kurtardı. Yaralanan küçük Burak ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı.

SAĞLIĞI İYİYE GİDİYOR

ACİL
serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Plastik Cerahhi servisinde tedaviye alınan küçük çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Baba Erkan Dilber, oğlunu ısıran köpeğin sahibinden şikáyetçi olduklarını söyledi. Dilber ‘Burak oyun oynarken bir kadın barakaların yanında kulübesi bulunan ve zincire bağlı olan köpeğe çiğ et verdi. Burak da köpeğin yanına yaklaşınca köpek aniden oğluma saldırdı. Eşim fark etmese, köpek oğlumu parçalayarak öldürecekti’ dedi.

ÇOCUKLAR TEHLİKEDE

BABA
Dilber Köpeğin kulübesinin kapısının kapalı tutulması gerekir. Ancak her zaman açık oluyor. Başka çocuklar da bu köpeğin saldırısına uğrayabilir. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı’ dedi. Polis köpek sahibi İsmail T. hakkında işlem başlattı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:15

İLGİLİ HABERLER