Asayiş
  • 29.12.2004 00:49

KURTLAR VADİSİ YENİ YÜZLER ARIYOR!..

 

Kurtlar Vadisi’nde oyuncu olmak isteyenlere gün doğdu. Magic Toys tarafından piyasaya sürülen oyun kartlarındaki başvuru formları sevenlerine dizide oynama fırsatı sunuyor.

 

Katılımcılar arasından noter huzurunda yapılacak çekiliş ile her ay dizide oynayacak bir yardımcı oyuncu seçilecek. Ayrıca her hafta iki kişi Kurtlar Vadisi’nin setine konuk olma şansını yakalayacak.

 

Kurtlar Vadisi’nde Polat karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, Güllü’yü oynayan Erhan Ufuk da ilk kez bu dizide kamera karşısına geçmişti.

 

Türkiye’de Bir İlk

 

Hollywood’da yıllardır sevilen film ve karakterlerin oyun kartları üretilerek, fanlarının beğenisine sunuluyor. Türkiye’de bu uygulama ilk kez Kurtlar Vadisi için yapıldı. Oyun kartları ve beraberindeki oyuncu albümü ile sevenleri bir Kurtlar Vadisi koleksiyonu oluşturabilecek.

 

 

Katılım Koşulları

 

Başvuru formunu doldurun. Kutu üzerinde yer alan hologramı ve iki fotoğrafınızı ekleyip, PK 66 Kızıltoprak / İstanbul adresine yollayın.

 

Polat, Memati, Abdülhey, Güllü Erhan, Deli Hikmet, Deve Tuncay, Abidin, Halo, Hüsrev Ağa, Laz Ziya, Kılıç, Elif, Baron ve Doğu Bey Kurtlar Vadisi’nin oyun kartlarında.

 

Ayrıntılı Bilgi İçin:

http://www.kurtlarvadisi.com/urunler.htm

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:32

İLGİLİ HABERLER