Medya
  • 10.3.2021 17:18

Kuruluş Osman 32 ülkeden sonra Tunus'da da yayında

Kuruluş Osman 31 ülkenin ardından şimdi de Tunus’ta yayımlanacak

Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi gören Kuruluş Osman, Tunus’ta izleyiciyi ile buluşmaya hazırlanıyor. Tunus’un en önemli kanalı Nessma TV’de yayınlanacak dizi, Ramazan ayında ekrana gelmeye başlayacak. ‘Kuruluş Osman’, Tunus’taki yayınıyla beraber toplamda 32 ülkede gösterimde olacak.

Bugüne kadar dünyanın birçok ülkesine satılan ve yayınladığı ülkelerde reytingleri ve izlenme oranlarını alt üst eden ‘Kuruluş Osman’, uluslararası televizyonlar ve uluslararası platformlar aracılığıyla birçok farklı coğrafyada milyonların kalbine girmeye devam ediyor.

‘KURULUŞ OSMAN’ 32 ÜLKEDE YAYINDA

31 ülkede gösterilen dizi, şimdi de Tunus’ta izleyiciyi ile buluşmaya hazırlanıyor. Tunus’un en önemli kanalı Nessma TV’de yayınlanacak dizi, Ramazan ayında ekrana gelmeye başlayacak. ‘Kuruluş Osman’, Tunus’taki yayınıyla beraber toplamda 32 ülkede izleyici karşısına çıkmış olacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında her çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Dizi ikinci sezonunda da reyting listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 10.3.2021 17:30

İLGİLİ HABERLER