Medya
  • 31.3.2020 15:35

Kuruluş Osman'da kadroya bakın kim katıldı

Kuruluş Osman'da sürpriz isim! Bu haftaki bölümde geliyor

Osmanlı'nın kuruluş dönemini konu alan Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. Hazal Adıyaman dizide Bizans Prensesi "Adelfa" karakterini oynayacak. Peki Kuruluş Osman'ın yeni oyuncusu Hazal Adıyaman kimdir?

Kuruluş Osman 17. yeni bölüm, 1 Nisan Çarşamba akşamı yeni oyuncusu Hazal Adıyaman ile Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

"Bu millet Allah'ın izniyle şeytanın ordusunu tarumar edecek!" sözleri ile dikkat çeken Kuruluş Osman 17. bölüm fragmanını izleyen seyirci yeni bölümde neler olacağını heyecanla bekliyor. Hazal Adıyaman Kuruluş Osman'da Bizans Prensesi Adelfa karakterine hayat verecek! Peki Kuruluş Osman yeni oyuncusu Hazal Adıyaman kimdir?

Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), Didem Balçın (Selcan Hatun), Yurdaer Okur (Balgay), İsmail Hakkı (Samsa), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Ayşegül Günay (Zöhre), Tuğrul Çetiner (Yannis), Eren Vurdem (Konur Alp), Alma Terzic (Sofia), Celal Al (Abdurrahman Alp), Emre Basalak (Gündüz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Burak Çelik (Kongar), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Burak Sarımola (Andreas), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Latif Koru (Salvador), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen) gibi güçlü oyuncu kadrosu ile Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kuruluş Osman 17. yeni bölüme Bizans Prensesi Adelfa karakteri ile dahil olacak olan Hazal Adıyaman kimdir?

Atv'nin Çarşamba akşamları reyting rekorları kıran yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği "Kuruluş Osman"ın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

"Bizans Prensesi Adelfa"

Genç ve yetenekli oyuncu Hazal Adıyaman, Kuruluş Osman'ın 17'nci bölümünde "Bizans Prensesi Adelfa" karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Bizans-Moğol ittifakının bir nişanesi olarak Moğol komutanı Geyhatu ile evlendirilmek üzere Konstantiniyye'den Konya'ya gönderilen Prenses Adelfa, uç topraklarında dengelerin bir kez daha alt üst olmasına neden olacak.

Hazal Adıyaman kimdir?

Hazal Adıyaman 22.11.1994 yılında doğmuştur. İstanbul'lu olan oyuncu yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir.

Liseyi okumuş olduğu yer Uğur Akademik Lisesidir. Lise'den mezun olmasından sonra küçüklük zamanlarından itibaren istemiş olduğu oyunculuğa yönelmiştir. Bu yönde bir takım eğitimler alarak bu mesleğe girmiştir.

Kuruluş Osman 17. yeni bölümde neler olacak?

Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey'e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi? Balgay intikam için neler yapacak? Gündüz Bey, beylik görevinde nasıl zorluklar bekliyor?

Güncellenme Tarihi : 31.3.2020 15:37

İLGİLİ HABERLER