Yaşam
  • 23.1.2020 12:06

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u bakın kiminle evleniyor

Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın aradığı aşkı buldu! Düğün tarihi belli oldu

Uzun süredir hayatında kimse olmayan Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın, aradığı aşkı buldu. Yaklaşık altı aydır avukat Can Aydın’la birlikte olan Didem Balçın’ın yaz aylarında evleneceği konuşuluyor. Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın, geçtiğimiz hafta bir film galasına sevgilisiyle el ele katılmış ve objektiflere mutluluk pozu vermişti.

Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın aradığı aşkı buldu! Düğün tarihi belli oldu

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın'ın altı aydır birlikte olduğu avukat Can Aydın'la yaz aylarında nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Kuruluş Osman’ın Selcan Hatun’u Didem Balçın aradığı aşkı buldu! Düğün tarihi belli oldu

ARADIĞI AŞKI BULDU

Oyuncu Didem Balçın, altı aydır birlikte olduğu sevgilisi avukat Can Aydın'la nikah masasına oturuyor. Uzun süredir hayatında kimse olmayan oyuncu Didem Balçın, aradığı aşkı buldu.

Didem Balçın ile ilgili görsel sonucu

YAZA DÜĞÜN VAR

Milliyet'in haberine göre;Yaklaşık altı aydır avukat Can Aydın'la aşk yaşayan Balçın'ın yaz aylarında evleneceği iddia edildi.Didem Balçın, geçtiğimiz hafta bir film galasına sevgilisiyle el ele katılmış ve objektiflere mutluluk pozu vermişti.

İlgili resim

SELCAN HATUN'U CANLANDIRAN DİDEM BALÇIK KİMDİR?

Didem Balçın, 18 Mayıs 1982 Ankara'da dünyaya gelen Özlem adında bir ablası vardır. Annesi İstanbullu babası ise Gaziantepli'dir. Annesi Nur Balçın, Japonya'da 1975 senesinde düzenlenen bir güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Babası ise TRT radyosunda çalışıyordu.Didem Balçın, Ankara Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Sanat hayatına atılmadan önce ablası ile birlikte İstanbul Taksim civarında 'Doda Sanat' adlı bir sanat okulu açtı. Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak 'Sevgili Dünürüm' dizisinde rol alarak başladı.

Güncellenme Tarihi : 23.1.2020 12:11

İLGİLİ HABERLER