'KUŞ GRİBİ' KARİKATÜRÜ...

••1 dk okuma
'KUŞ GRİBİ' KARİKATÜRÜ...

Hızlı Özet

“Bülent Düzgit, son günlerin en çok konuşulan sorununu çizgileriyle anlattı. İşte o karikatür...”

Bülent Çiziyor




Bülent Düzgit - Hürriyet

Bu haber 3302 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Eyüpsultan Belediyesi'nde başkanvekilliği seçimi bugün yapılacak! İşte Sandalye dağılımı
Gündem

Eyüpsultan Belediyesi'nde başkanvekilliği seçimi bugün yapılacak! İşte Sandalye dağılımı

Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen, "kamu kurum veya kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak", "rüşvet almak" ve "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" suçlamalarıyla adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. İçişleri Bakanlığı kararıyla görevden uzaklaştırılan Özmen'in ardından Eyüpsultan Belediyesi'nde meclis seçimi sürecine girildi.

Habervitrini13626 Görüntüleme
Ataşehir Belediyesi AK Parti'ye geçti!
Gündem

Ataşehir Belediyesi AK Parti'ye geçti!

İstanbul Ataşehir Belediyesinde yeni başkan vekilini belirlemek için yapılan seçim sonuçlandı. Başkan Vekili Murat Güneş'in tutuklanmasıyla sandığa gidilen belediye meclisinde, AK Parti ve MHP'nin ortak adayı Serdar Orhan başkan vekilliğine seçildi. CHP ve Yeni Parti'nin aday göstermediği ve oylamaya katılmadığı seçimde Orhan tek aday olarak yarıştı.

Habervitrini13374 Görüntüleme
Yazıcıoğlu dosyasının her yerinden FETÖ fışkırıyor
Gündem

Yazıcıoğlu dosyasının her yerinden FETÖ fışkırıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile beş kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmalara FETÖ’nün talimatıyla müdahale ettikleri öne sürülen 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Habervitrini15039 Görüntüleme
İstanbul'da AK Parti'ye 136 yeni katılım! CHP ve DEM Parti'den isimler de var
Gündem

İstanbul'da AK Parti'ye 136 yeni katılım! CHP ve DEM Parti'den isimler de var

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının düzenlediği Yerel Yönetimler Gündemli İl Danışma Meclisi'nde, aralarında CHP, İYİ Parti, DEM Parti, Gelecek ve DEVA Partisi gibi farklı siyasi partilerde daha önce görev almış isimlerin de bulunduğu 136 kişi AK Parti'ye katıldı. İl Başkanı Abdullah Özdemir, Ataşehir ve Eyüpsultan'da yapılacak belediye başkan vekilliği seçimlerine dikkat çekerek iki ilçede de AK Parti'nin kazanmasını hedeflediklerini söyledi.

Habervitrini13168 Görüntüleme