Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

“Bülent Düzgit, son günlerin en çok konuşulan sorununu çizgileriyle anlattı. İşte o karikatür...”
Bülent Çiziyor
Bülent Düzgit - Hürriyet

İran tehdidinin gölgesinde ve küçük kabine toplantısının ardından, İsrailli yetkili bugün öğleden sonra "Yedioth Ahronoth" gazetesine şunları söyledi: "Lübnan'da tam güçle faaliyetlerimize devam ediyoruz; denklem şu şekilde: Eğer şehirlere ateş açarlarsa, biz de banliyölere saldıracağız."

Amerika Birleşik Devletleri'nin F-35 programında yaşanan lojistik ve siyasi krizlerin ardından, küresel savunma pazarında dengeler tamamen değişiyor. İspanyol ve Azerbaycan basınında çıkan kapsamlı analizlere göre; F-35 tedarik süreçlerinde sorun yaşayan veya alternatif arayan İspanya, Suudi Arabistan, Endonezya ve Pakistan'ın da aralarında bulunduğu toplam 9 ülke, envanterini güçlendirmek için Türkiye'nin 5. nesil milli savaş uçağı KAAN'ı seçti.

Vatikan'dan yapılan açıklamaya göre, görüşme sırasında hayatta kalanlar Papa ile hikayelerini paylaştılar ve Kilise'nin bu krizle nasıl başa çıkması gerektiği konusunda önerilerde bulundular.

Trump, Netanyahu'dan İran saldırılarına karşılık vermemesini istediğini doğruladı ve İsrail'i Tahran'la tek başına karşı karşıya bırakabilecek daha geniş bir savaşa sürüklenmenin tehlikeleri konusunda onu uyardı.