Yaşam
  • 21.11.2020 22:56

Kutsi yeni aşkını sette buldu

KAYNAK : MİLLİYET

7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa ile geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturacakken sürpriz bir şekilde ayrılan Kutsi yeni bir aşka yelken açtı. Şu sıralar yer aldığı Benim Adım Melek dizi setinde aşkı bulan Kutsi, Feyza Çıpa'yı çabuk unuttu. Kutsi, gönlünü aynı dizide rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesine kaptırdı. Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker'in, Kutsi ile yer aldığı fotoğrafını paylaşması aşkı ortaya çıkardı.

7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa'dan 6 ay önce ayrılan Kutsi, sürpriz bir aşka yelken açtı. 'Benim Adım Melek' adlı dizide Halil Şirhan karakterini canlandıran Kutsi, gönlünü aynı dizide rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesine kaptırdı.

Sibel Ülker'in, Kutsi ile yer aldığı fotoğrafını paylaşması aşkı ortaya çıkardı.

Çıpa, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Kutsi, Sibel Ülker ile aşk yaşıyor! Dizideki çocuk oyuncunun annesi... |  Magazin Haberleri

Çıpa, "Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum." demişti.

Kutsi aşkı dizi setinde buldu! - F5Haber

Feyza Çıpa, ihanet iddiaları hakkında ise, "Bu konu hakkında artık konuşmak istemiyorum. Sebep aldatılma değil" şekline yanıt vermişti.

Kutsi yeni bir aşka yelken açtı - Magazin Haberleri - Milliyet

Güncellenme Tarihi : 21.11.2020 23:04

İLGİLİ HABERLER