Spor
  • 31.8.2013 21:30

Kuyt da ayrılıyor

Fenerbahçe'de CAS'tan gelen olumsuz sonuçtan sonra birçok futbolcunun takımdan ayrılabileceği konuşulurken bir iddia da Kuyt için ortaya atıldı.

Fenerbahçe’de CAS davasından gelen olumsuz sonucun yakıları sürer iken, takımdaki bazı yabancı futbolcuların da takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. Meireles, Kadlec ve Sow'un ardından Kuyt da takımdan ayrılabilecek oyuncular listesine katıldı.

Fenerbahçe’de istikrarlı futboluyla taraftarların en sevdiği isim olan Dirk Kuyt’a İtalya’dan talip çıktı. İki yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezası alan Sarı lacivertlilerin kapısını İtalyan ekip Bologna çalmaya hazırlanıyor. Hollandalı yıldız Kuyt için nabız yoklayacak Serie A ekibi, 2015’e kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki yıldızı ikna etmeye çabalayacak.
Football.fr sitesinde yer alan haberde, İtalyan basını kaynak gösterilerek, UEFA ve CAS’tan gelen olumusuz kararları koz olarak kullanmak isteyen Bologna’nın Serie A’da başarılı olmak istediği ve bu nedenle tecrübeli yıldız ile ciddi anlamda ilgilendiği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:22

İLGİLİ HABERLER