Asayiş
  • 6.6.2014 18:01

Kuzeni katili oldu

Sabah saatlerinde teyzesi Firdevs Ören'in Armutlu Mahallesi'ndeki evine gelen Nasuh T., bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle Nasuh T., Firdevs ve kızı Melek Ören'e bıçakla saldırdı. Yaralanan anne- kız Gölhisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 20 bıçak darbesi alan Melek Ören kurtarılamazken, annesi Firdevs Ören ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Şüpheli Nasuh T. ise Gölhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

'GÜNEŞLİ HAVADA ÖLMEYİ HİÇ SEVMİYORUM'

Yaşamını yitiren Melek Ören'in bir süre önce Facebook'taki sayfasında paylaştığı mesaj dikkat çekti. Ören'in mesajı şöyledi:

'Dikkat! Tehlike var, sınıf atlayacağız daha ve dahası. Hecelediğim bir ecel susuyorum insanlığa, parmaklarım titriyor. Bir uzun yolculuk misali. Buruşturup atmayın dileklerimi. Dikkat! Kafiye var, yaşadığımıza dönüyoruz yine, çevirin sokakları tersine -FİLM BİTTİ- Hayallerimin kırıklarını toplamayın, kaçırın beni kendime. Azıcık süt katın hamurunuza. Ama geç kaldınız sınıf atlayacaktık daha. Uzun lafın kısası, açıkçası güneşli havada ölmeyi hiç sevmiyorum!'

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:25

İLGİLİ HABERLER