Yaşam
  • 30.8.2011 17:00

LADY GAGA BRİTNEY'İN KALÇASINA DOKUNUP ÖPMEYE KALKIŞTI

MTV Müzik Ödülleri Nokia Theatre’da yapılan gece ile yine bol sürprizli anlara, muhteşem performanslara ve şıklık yarışına sahne oldu.

Gecede ödül alan isimler arasında olan Amerikalı şarkıcı Britney Spears, göz kamaştıran yıldızlar arasındaydı. Mutluluğu gözlerden kaçmayan Spears, sahne konuşmasında geceye birlikte geldiği erkek arkadaşı Jason Trawick’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Spears, sahneye çıkarken de Trawick’i dudaklarından öptü.

Gecenin bir diğer ödül alan ismi Lady Gaga’ydı. Katıldığı her törende çılgınlıkları ile adından söz ettiren Lady Gaga, bu yıl da Britney Spears’e şaka yaptı. Törene erkek kılığında gelen Gaga, Spears’a ödülünü vermek için sahneye çıktığında genç şarkıcıya kur yaptı. Lady Gaga, bununla da yetinmeyip Britney’in kalçasına dokunarak salondakileri şaşkına çevirdi. Şarkıcı, geçtiğimiz yıl giydiği etten elbiseyle başta PETA olmak üzere pek çok kişinin tepkisini çekmişti. 2010’da 8 ödül alarak rekor kıran Lady Gaga, bu sene iki ödülde kaldı.

AMY WINEHOUSE GECESİ
Gecenin en unutulmaz anlarından biri de temmuz ayında hayatını kaybeden Amy Winehouse için ayrılan bölümdü. Russel Brand’ın sunuculuğunu yaptığı programda İngiliz şarkıcı, unutulmaz şarkıları ve Tony Bennett’le yaptığı son düetle anıldı.


VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ...

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER