Yaşam
  • 4.1.2020 15:01

Lady Kitty babasından 5 yaş büyük adamla evleniyor

Prenses Diana'ın yeğeni Lady Kitty Spencer babasından 5 yaş büyük sevgilisiyle evleniyor

İngiliz kraliyet ailesinin yakın çevresinden bir evlilik haberi geldi. Prens Charles'ın eski eşi Prenses Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer, kendi babasından beş yaş büyük nişanlısı Michael Lewis ile evlenmeye hazırlanıyor.

michael lewis lady kitty spencer ile ilgili görsel sonucu

Prens William ile Prens Harry'nin dayılarının kızı olan Lady Kitty Spencer 29, uzun süredir birlikte olduğu ve evlenmeye hazırlandığı zengin işadamı Lewis ise 60 yaşında. Kariyerini model olarak yapan Kitty Spencer'ın babası ise 55 yaşında. Bir başka deyişle Prenses Diana'nın kardeşi Kont Spencer'ın damadı kendisinden beş baş daha büyük.

İlgili resim

Lady Kitty Spencer'ın yakın bir arkadaşı Michael Lewis'in genç kıza Noel öncesinde evlenme teklif ettiğini ileri sürdü. Arkadaşının anlattığına göre çift o sırada Güney Afrika'daydı. Teklif de orada geldi. Kitty Spencer ise bu teklifi fazla düşünmeden kabul etti.

michael lewis lady kitty spencer ile ilgili görsel sonucu

Aralarındaki bunca yaş farkına karşın Kitty Spencer'ın ailesinin Michael Lewis'i sevdiği ve benimsediği belirtiliyor. Lewis'in aile tarafından sevilmesinin en önemli sebeplerinden birinin de sahip olduğu servete rağmen elinden bırakmadığı alçakgönüllülüğü olduğu konuşuluyor.

Tam adı Kitty Eleanor Spencer olan Lady Kitty Spencer, ailesinin en büyük çocuğu. Kariyerini moda alanında yapan Spencer'ın annesi Victoria Aitken de eski bir model. Annesi ile babası Kont Spencer, 1989'da evlenip 1997'de boşandı. Kitty Spencer, halası Daina trajik kazada öldüğünde henüz 6 yaşındaydı.

Lady Kitty Spencer, kuzeni Prens Harry'nin Meghan Markle ile evlendiği gün törenin en çok ilgi gören konuğu olmuştu. Spencer, şıklığı ve güzelliğiyle uzun süre konuşulmuştu.

Kitty Spencer, Michael Lewis'den önce gayrimenkul yatırımcısı İtalyan iş adamı Kont Niccolò Barattieri di San Pietro ile aşk yaşıyordu.

BACKGRID UK, AP



 

Güncellenme Tarihi : 4.1.2020 15:06

İLGİLİ HABERLER